S.K.N.W.Kwis (vraag 10)

Om de huidige voetballoze periode door te komen heeft de webredactie besloten de hersens warm te houden met een S.K.N.W.K.-quiz. De komende tijd zal er iedere dag een nieuwe vraag worden gesteld.

Antwoorden kan via het plaatsen van een reactie onder de vraag.

Vraag 10

Deze keer weer een krantenartikel waarin we weer drie keer gestreept hebben. Weet u welke namen op de open plaatsen moeten komen te staan?

Succes !!

Antwoord vraag 9

Martijn Neele scoorde in zijn voetballoopbaan bij S.K.N.W.K. 1 47 competitietreffers. Weet u na hoeveel seconden/minuten hij zijn snelste treffer ooit scoorde en weet u ook tegen welke tegenstander dit was?

Zaterdag 3 september 1994 speelde S.K.N.W.K. 1 haar eerste competitiewedstrijd van dat seizoen. In Krabbendijke was Krabbendijke 1 de tegenstander. Martijn Neele zette S.K.N.W.K. al na 11 seconden op een 0-1 voorsprong. Overigens was het binnen 1.30 minuut al weer 1-1. Het werd uiteindelijk 4-4. Robin Vrij scoorde de overige 3 treffers voor S.K.N.W.K.