Scheenbeenbreuk speler V.C.K. 1

Gisteren tijdens de wedstrijd S.K.N.W.K. 1 en V.C.K. 1 was er vlak voor rust een heel onschuldig (en achteraf ongelukkig) duel tussen S.K.N.W.K.-er Robbert Padmos en een speler van V.C.K. De speler van V.C.K. had veel pijn. Robbert Padmos kon na verzorging weer verder, maar mocht dit niet meer! Helaas was de scheidsrechter de enige die in dit duel een overtreding zag. Zelfs zo erg dat Robbert tot ongeloof van alles en iedereen (zelfs tegenstander V.C.K.) een rode kaart kreeg. Hiermee was eigenlijk het duel gespeeld, want in de 2e helft kon V.C.K. makkelijk uitlopen naar 0-3, na een 0-0 ruststand.

Maar zo’n nederlaag valt in het niet bij het leed van de V.C.K.-speler. In de rust werd zijn been al gespalkt door de verzorgster van V.C.K. en moest hij per ambulance naar het ziekenhuis. Hij zit nu vanaf z’n tenen tot aan z’n lies in het gips.

Vanaf deze plaats wensen wij hem namens S.K.N.W.K. heel veel sterkte toe en een voorspoedig herstel!