VCK heeft dit seizoen al 25 spelers gebruikt

Never change a winning team luidt een gevleugeld voetbalspreuk. Hans de Nooijer gelooft niet zo in deze woorden. De trainer van VCK heeft in twaalf wedstrijden inmiddels al 25 spelers gebruikt. Meer dan twee elftallen! De prestaties worden er echter niet door besmet, want VCK is koploper in de derde klasse. Je mag dus best ‘a winning team changen’.

Blessures zijn een oorzaak van de massale inzet bij VCK. Eén van de ongelukkigste spelers daarbij is Merijn Dek. Deze schutter van VCK speelde vlak voor de winterstop tegen Kapelle als invaller zijn eerste competitieduel van het seizoen, vorige week kreeg hij zijn eerste basisplaats van De Nooijer.

Dat was tegen SKNWK (0-3-zege). Vlak voor rust was het echter alweer einde verhaal. Bij een ongelukkige botsing met een speler van SKNWK brak Dek zijn scheenbeen. De Nooijer zal komende zaterdag in de derby bij De Meeuwen zijn winnende team dus weer moeten aanpassen. Beterschap voor Dek, één van de 25.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/