Algemene Ledenvergadering S.K.N.W.K.

Gisteren, vrijdag 26 februari, werd in de kantine weer de jaarlijkse ledenvergadering van S.K.N.W.K. gehouden. Zoals elk jaar weer blijkt, is er nooit veel animo voor zo’n vergadering. Toch viel de bezetting niet tegen. Er waren 9 bestuursleden en 26 mensen hadden de moeite genomen deze vergadering te bezoeken. Ook nog enkele personen hadden zich netjes afgemeld bij het bestuur.

Rond acht uur werd de vergadering geopenend door voorzitter Wim v/d Zande.

De belangrijkste feiten van deze vergadering waren de verhoging van de contributie en de wisselingen binnen het bestuur. De vergadering ging uiteindelijk akkoord met een contributieverhoging. Wim v/d Zande, Sytze Stins en Martijn Neele namen afscheid van het bestuur. Zij werden namens S.K.N.W.K. nog in de bloemetjes gezet. Ook ere-lid Fred v/d Werd had een speciaal dankwoord en een kado voor deze drie. Dank namens alledrie!

Hierna werden de nieuwe mensen unaniem gekozen door de Algemene Ledenvergadering. Dirk v/d Sleen, Wilco de Valk en Léon v/d Wel nemen de plaatsen in. We wensen hen veel succes en plezier toe.

Ook de nieuwe trainer/coach voor S.K.N.W.K. 1 voor het seizoen 2010-2010, Ko Stoutjesdijk, was aanwezig. Hij heeft zich voorgesteld aan de vereniging en ook zijn contract ondertekend. Uiteraard voor hem ook bloemen en een heuse S.K.N.W.K.-shawl en muismat.

Tijdens de rondvraag nam Gerwi Temmink aan het eind van de vergadering nog het woord en wilde het bestuur bedanken voor de inzet. Op ludieke wijze moest de vergadering middels applaus de ‘bestuurder van het jaar’ kiezen. Uiteraard waren alle bestuursleden genomineerd, maar kan er maar één de winnaar zijn. Trudy Folmer werd uiteindelijk de terechte winnares.

Al met al weer een nuttige en goede ledenvergadering die rond het klokje van 22:00 uur was afgelopen. Na nog een rondje aan de bar van Wim v/d Zande en Martijn Neele bleef het nog lang gezellig in de kantine.

1 reactie op "Algemene Ledenvergadering S.K.N.W.K."

  1. ziet er gezellig uit…

Reacties gesloten.