Voor 3 april as. aanmelden vrijwilligersavond

Als dank aan alle vrijwilligers binnen onze club organiseert S.K.N.W.K. elk jaar een vrijwilligersavond. Normaal deden we dit aan het eind van het seizoen, maar deze keer wordt de vrijwilligersavond iets eerder gehouden, nl. op zaterdag 10 april 2010.

Alle vrijwilligers hebben inmiddels persoonlijk via email of brief onderstaande uitnodiging mogen ontvangen namens het bestuur.

Beste vrijwilliger,

Ondanks dat het seizoen 2009-2010 nog niet ten einde is, kunnen wij als vereniging terugkijken op een succesvol seizoen. Hier hebben vele vrijwilligers aan bijgedragen. Als blijk van dank en waardering naar onze vrijwilligers toe willen wij evenals vorig seizoen een vrijwilligersavond organiseren voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Gaarne nodigen wij je en jouw eventuele partner uit om onze vrijwilligersavond bij te wonen.

Ofschoon het een goede gewoonte is geworden om jaarlijks een gezellige avond voor alle vrijwilligers van onze vereniging te organiseren, achten wij het niet vanzelfsprekend dat jij en vele andere vrijwilligers, geheel belangeloos, vrijwilligerswerk voor onze vereniging verzet en waarderen derhalve uw inspanningen hieromtrent. Als blijk van dank en waardering voor de tomeloze inzet van alle vrijwilligers organiseren wij ook dit seizoen een vrijwilligersavond. De vrijwilligersavond wordt dit seizoen op zaterdag 10 april 2010 gehouden en vindt plaats bij de accommodatie van de Zierikzeese Kegelbond (adres: Haringvlietplein 5 te Zierikzee). Vanaf 18.30 uur ben je harte welkom. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je gebruik maken van de faciliteiten die de accommodatie van de Zierikzeese Kegelbond ons zal bieden.

Wij doen het verzoek aan jou vóór zaterdag 3 april 2010 per e-mailbericht, via het adres secretariaat@sknwk.nl, kenbaar te maken of jij de vrijwilligersavond zal bijwonen. Met uw opgave hebben wij een indicatie op hoeveel personen kan worden gerekend. Wanneer wij geen bericht van jou ontvangen, wordt niet op je gerekend! Wij hopen van ganser harte je tezamen met vele andere vrijwilligers op de vrijwilligersavond te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van SKNWK,

Fernando Bom
Secretaris SKNWK