Wie wordt de opvolger van Michèl Flikweert?

Morgen is de ontknoping van het seizoen 2009-2010 in het amateurvoetbal. Voor diverse S.K.N.W.K.-teams nog een spannende middag. Ook weten we na morgen wie de opvolger zal zijn van Michèl Flikweert. Hij werd vorig seizoen de topscorer bij de senioren van S.K.N.W.K. Michèl scoorde vorig seizoen 19x.

Grootste kanshebber is Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3). Hij heeft tot nu toe 22 doelpunten gemaakt. Zijn naaste belager is Robby Koster (S.K.N.W.K. 4) met 20 treffers. Saillant detail is dat S.K.N.W.K. 3 en 4 elkaar morgen treffen op sportpark ‘Het Springer’ in de reserve 5e klasse. Echter Robby is morgen niet aanwezig en zal dus Wim niet meer in kunnen halen.

Dat kan dan eventueel nog gebeuren door de nummer 3, Michèl Flikweert (S.K.N.W.K. 4). Hij maakte dit seizoen 17 doelpunten en zal dus morgen minimaal 5x moeten scoren om op gelijke hoogte te komen met ‘Keu’(en dan mag Wim dus zelf niet scoren.

De top vijf van de ranglijst op dit moment

We zijn benieuwd wie dit keer de Gouden schoen in ontvangst mag nemen en welke naam mag worden bijgeschreven op de Wisseltrofee. Morgen om 16:15 uur zullen we het weten.