Kampioenschap S.K.N.W.K. 2 is helaas verkeken

Met nog één competitieronde voor de boeg (morgen zaterdag 1 mei 2010) kan S.K.N.W.K. 2 het kampioenschap in de reserve 3e klasse vergeten. De blauw/zwarten staan keurig op een 3e plaats. Het heeft 3 punten minder kan koploper Duiveland 2 en 1 punt minder dan de nummer 2 Apollo ’69 2.

Omdat de nummers 1 en 2 elkaar morgen treffen (en dus onderling uit gaan maken wie zich kampioen mag noemen) is het voor S.K.N.W.K. 2 niet meer mogelijk als eerste te eindigen.

Na de degradatie vorig seizoen uit de reserve 2e klasse waren de verwachtingen toch wel hoog gespannen. Lang leek het er naar uit te zien dat S.K.N.W.K. 2 ook zeker een grote kanshebber was op de titel. Na een moeizaam begin, de eerste twee duels werden verloren, begonnen de Nieuwerkerkers aan een opmars. Nog voor de winterstop melden ze zich aan de kop van de ranglijst.

Echter na de winterstop was er toch wel een groot verval. Mede door de vele afwezigen bij S.K.N.W.K. 1 moest er veel geschoven worden binnen het tweede. Dit komt het voetbal en dus ook de resultaten niet ten goede.

Al met al kunnen we toch terug kijken op een geslaagd seizoen. Hopelijk sluiten ze morgen af met een winstpartij op D.F.S. 2. Dan is in ieder geval de 3e plaats gegarandeerd, maar zelfs een 2e positie ligt nog in het verschiet!

Stand reserve 3e klas per 30 april 2010:

2 reacties op "Kampioenschap S.K.N.W.K. 2 is helaas verkeken"

  1. Mediumvisor | 30-04-2010 at 10:14 |

    Ook dat zal zeker een rol hebben gespeeld CD

  2. Zou de geringe inspanningsverplichtingen op het trainingsveld bij menige speler van het tweede geen negatief effect op het verloop van het seizoen hebben gehad???

Reacties gesloten.