Nieuwe trainer voor SV Ouwerkerk

Met het nieuwe seizoen voor de deur, kunnen we jullie melden dat we starten met een nieuwe trainer/coach! De naam is Jakkoo Brouwer.

Alles in goed overleg met onze oude trainer, Gerard Olijhoek. Gerard had zich 2 seizoenen geleden aangeboden als trainer, maar de coaching wilde hij aan iemand anders overlaten. Het afgelopen seizoen heeft John dit onder zijn hoede genomen, maar in de loop van het seizoen gaf hij wel aan dat dit tijdelijk zou zijn. Met Gerard hadden we dus de afspraak gemaakt dat als we iemand zouden vinden die en de training en de coaching wil verzorgen, dat onze voorkeur heeft.

In Jakkoo Brouwer hebben we dus zo iemand gevonden. Hij zal dus per direkt de training en de begeleiding van het 1e team onder zijn hoede gaan nemen. Ook zal hij verantwoordelijk worden voor de organisatie rondt de 2 teams die SV Ouwerkerk momenteel telt.

Dit alles is afgelopen maandagavond, 2 augustus, met Gerard besproken. Dus voor het bekend werd dat Gerard naar onze buren, SKNWK, zou gaan. Als wij nu nog niemand hadden gevonden, dan was Gerard nog steeds onze trainer geweest, want Gerard zijn ja woord voor dit nieuwe seizoen hadden we al en bij Gerard telt, een man, een man, een woord, een woord! We zullen hem missen!

En Jakkoo, maak er wat moois van!