De Jonge Spartaan1 – S.K.N.W.K. 1(V) 5-2

Op het splinternieuwe sportpark aan de Oostplaatseweg ging SKNWK zijn eerste oefenwedstrijd spelen volgens traditie. Mooie kantine, tribune en een aantal bijgebouwen, klompleteren bij de vier volledige velden. Op schouwen-Duiveland is zoiets nergens te vinden. Over de wedstrijd zal de trainer en de aangang van SKNWK niet tevreden zijn. Gezien de schrille kreten van trainer Olijhoek op sommige spelers zal niemand dat verbazen. Het begin was nog wel aardig. SKNWK kwam zelfs voor met 2-0. En dat was al bereikt na 23 minuten.Maar dan is ook de pijp al leeg. Want daarna kon De Jonge Spartaan zijn gang gaan. Ze mochten zover komen dat het met rust al 3-2 was voor de thuisclub. En ze gingen na rust nog verder vooruit spelen. En dat resulteerde in een 5-2 overwinning na 90 minuten. Ja en dan kan de trainer wisselen en uitproberen wat hij wil, ze waren niet meer vooruit te branden. Maar uitproberen moet je op de training doen. Sommigen moeten aan krachttraining met gewichten doen. We hebben kunnen zien dat men geen bal meer weg kon krijgen. En al helemaal niet in de goede richting. De Jonge spartaan viel keer op keer aan, opbouwend vanuit de achterhoede. SKNWK kon dit nog geen helft volhouden. Automatischmen en zelfvertrouwen zijn ver te zoeken, door teambuilding. Oke het was maar een oefenwedstrijd.