Gelijkspel S.K.N.W.K. 1 tegen Bevelanders 1

S.K.N.W.K. 1 speelde gisteren haar 2e oefenwedstrijd van deze voorbereiding. Omdat de velden van sportpark ‘Het Springer’ nog niet mochten worden bespeeld, werd de wedstrijd nu in Kamperland gespeeld. Op een overigens prima 2e veld bij v.v. Bevelanders werd het uiteindelijk 3-3.

Omdat S.K.N.W.K. 1 verzuimde de score te openen, schot ging rakelings naast, was het de thuisploeg die op 1-0 kwam. Niet goed verdedigen aan S.K.N.W.K.-zijde zorgde ervoor dat de spits van Bevelanders weg kon draaien en via binnenkant paal kon binnenwerken.

S.K.N.W.K. kwam overigens langszij. Wilco de Valk legde de bal prima af op Stefan Vermeer. Hij scoorde in de korte hoek de 1-1. Hierna was het opnieuw S.K.N.W.K. dat scoorde. Nu was het Robbert Padmos die 1-2 maakte.

Vlak voor de rust opnieuw gelijk. Veel te slap verdedigen aan blauw/zwarte zijde (dan moet de bal gewoon over de zijlijn worden geroeid) zorgde ervoor dat de bal simpel kon worden voorgegeven en kon worden binnengetikt, 2-2 (tevens ruststand).

In de 2e helft komt S.K.N.W.K. middels aanvoerder Wilco de Valk opnieuw op voorsprong, 3-2. Dit moet dan worden uitgespeeld. Echter door een overtreding van Léon Pollemans binnen de 16 krijgt de thuisploeg nog een penalty. Doelman Mike Bakker wordt de verkeerde kant opgestuurd en zodoende eindigt dit oefenduel in 3-3.

Volgende week starten de bekerduels. Ook deze (moeten) worden gezien als oefenwedstrijden (waarin S.K.N.W.K. op papier met B.S.C. Roosendaal, W.H.S. en Unitas ’30 in ieder geval pittig heeft geloot). Pas op zaterdag 4 september a.s. moeten ze ‘er staan’. Dan wacht tijdens de eerste competitiewedstrijd Veere 1.

S.K.N.W.K.: Mike Bakker, Martin Kiesenberg, René Verschoor, Martijn Rentier, Léon Pollemans, Léon Goedegebure, Robbert Padmos, Timo Verkaart, Stefan Vermeer, Oleg Bondarenko, Wilco de Valk, Kevin Schiettekatte, Remco Veenboer, Richard v/d Sande.