Wijnstekers ‘geschrokken’ van S.K.N.W.K.

NIEUWERKERK – Nog geen week nadat bekend werd dat Rob Wijnstekers als coach van SKNWK is aangetrokken, is de Oosterlander al weer vertrokken.

Dat meldde de Nieuwerkerkse voetbalclub woensdagochtend op haar website. Wijnstekers heeft een wedstrijd, samen met trainer Gerard Olijhoek, op de bank gezeten tijdens het met 8-0 verloren bekerduel met BSC. Tot de tijd dat SKNWK nog geen coach heeft gevonden, zit Olijhoek op de bank.

,,Ik zag het niet zitten en er valt niets te halen”, reageert Wijnstekers op zijn onverwachte besluit. ,,Ik ben afgelopen zaterdag heel erg geschrokken. Ik heb er zondag en maandag nog eens goed over nagedacht. Ik ben een beetje voorbarig geweest, maar volg mijn hart gewoon.”

Olijhoek noemt de beslissing van Wijnstekers ‘spijtig en beetje teleurstellend’. ,,Rob was enthousiast. Maar als mensen voor dat soort dingen weglopen, wil je dan wel echt?”

4 reacties op "Wijnstekers ‘geschrokken’ van S.K.N.W.K."

  1. Johan C | 27-08-2010 at 13:36 |

    Da’s logisch

    als je duiveland 2 gewend bent (reserve 3e klas en vorig seizoen 2x weggespeeld door sknwk 2) dan ben je wel een nivootje gewend natuurlijk

  2. tja, je bent een vent of niet…..

  3. Is gewoon erg jammer van deze vent. Waarschijnlijk komt ‘íe liever in een gespreid bedje terecht, dan dat hij een echte uitdaging aangaat!! Al met al hoop ik dat het eerste zich hier niet door laat beïnvloeden!! Gewoon lekker voetballen, met veel plezier en hopen dat je niet degradeert. Voor alle S.K.N.W.K.’ers: Succes dit seizoen!!!!

  4. Hoe kan je na een wedstrijd al zo oordelen. Zeker als er op dat moment nog zes spelers werden gemist die vorig jaar nog in de basis stonden.

Reacties gesloten.