S.K.N.W.K. wordt al weer getroffen door blessures

Met morgen een volledig competitie-programma bij de senioren was het al weer een hele puzzel om vier teams aan het spelen te krijgen. Geluk bij een ongeluk is dat het duel van S.K.N.W.K. A1 tegen Zeelandia/Middelburg A3 is komen te vervallen. Zodoende kunnen enkele A-junioren morgen meespelen met S.K.N.W.K. 1, 2 en 3.

Sinds vorige week zijn selektie speler Stefan Vermeer (enkel) en tweede elftal speler Emiel Pollemans (knie) geblesseerd geraakt tijdens de eerste competitie wedstrijd. Deze week tijdens de training kwam Kevin Schiettekatte er nog bij met een hamstringblessure. Daarnaast hebben we een redelijke groep langdurig geblesseerden. Emiel Kuijten, Sytze Stins, Carlo v/d Maas, Robbert v/d Zande, Arjan van Westenbrugge zitten al een tijdje in de lappenmand en het ziet er niet naar uit dat ze hier snel uit zullen komen.

Zodoende zullen we dus wekelijks alle zeilen bij moeten zetten om toch met vier ploegen de competitiewedstijden af te kunnen werken. Dus aan alle seniorenleden nogmaals een dringend verzoek om niet te snel af te melden. We hebben jullie allemaal keihard nodig!!