Jeffry Visser is koploper op topscorerslijst SKNWK

Werden er vorige week slechts twee competitiewedstrijden gespeeld en alleen door S.K.N.W.K. 2 doelpunten gescoord, gisteren kwamen ook S.K.N.W.K. 3 en 4 in aktie. Met name het duel van het derde tegen D.F.S. 3 was een doelpuntrijke wedstrijd. Uiteindelijk werd het 5-4 voor de blauw/zwarten.

Na vorige week namen 3 spelers van S.K.N.W.K. 2, Tonny v/d Berge, Erwin Nelissen en Jeffry Visser (allen met 2 treffers) de eerste plaats op de ranglijst van de topscorers bij de senioren van S.K.N.W.K. in. Na gisteren is er nog maar één koploper, Jeffry Visser. Hij scoorde 1x namens S.K.N.W.K. 2 en staat dus nu al op 3 doelpunten.

Namens S.K.N.W.K. 3 komt Stuph met Stiph binnen. Hij scoorde 2x. Ook Wim Voorbeijtel (1x), Johnny Roks (1x) en A-junior Rob v/d Sleen (1x) scoorde een doelpunt voor het derde en staan inmiddels op de topscorerslijst.

Namens het 4e is Jos van Spier de eerste die op de lijst staat. Hij maakte de eretreffer voor de Baggerschuit in het verloren duel (1-2) tegen Tholense Boys 3.

Overigens staat ook 4e elftalspeler Michèl Flikweert op de topscorerslijst. Hij maakte gisteren de aansluitingstreffer voor S.K.N.W.K. 2(!) tegen Kruiningen 2.

We missen jammer genoeg nog steeds een speler van S.K.N.W.K. 1 op de topscorerslijst. Ook gisteren kwamen ze net als vorige week nog niet tot scoren. Helaas scoorde De Meeuwen 1 vlak voor tijd wel en dus verloor S.K.N.W.K. 1 nipt met 1-0.

Oh ja, we missen nog iemand op de topscorerslijst, nl. Martijn Neele. Hij kreeg gisteren 10 seconden voor de rust een uitgelezen mogelijkheid om S.K.N.W.K. 2 met 0-1 de rust in te laten gaan bij Kruiningen 2. Vanaf de strafschopstip faalde hij jammerlijk. De bal verdween niet in, maar over het doel……..

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.