Maar liefst 85 treffers jeugdwedstrijden SKNWK

Gisteren, zaterdag 11 september, ging de voetbalcompetitie dan echt van start. Alle seniorenteams en bijna alle jeugteams van S.K.N.W.K. kwamen in aktie. Alleen S.K.N.W.K. A1 moet nog wachten op de eerste competitiewedstrijd. Ook de Mini’s speelden gisteren nog niet.

In de overige 8 jeugdwedstrijden werden maar liefst 85 doelpunten gemaakt. Overigens niet allemaal door S.K.N.W.K. natuurlijk. S.K.N.W.K. scoorde 52x, de andere 33 doelpunten konden worden genoteerd voor de tegenstanders.

S.K.N.W.K. B1 was het enige jeugdteam dat niet wist te scoren. Zij verloren kansloos met 0-7 van een veel sterker Smerdiek B1. Ook de C-meiden kwamen met een nederlaag naar huis. FC Dauwendaele C1M was met 5-1 te sterk. Laura Schiettekatte zorgde voor de eretreffer.

Beter ging het bij de pupillen. S.K.N.W.K. D1 was met 11-0 te sterk voor D.F.S. D2. Daarentegen kregen de pupillen van D2 een pak op de broek bij Z.S.C. ’62 D1, 14-2. Hier was het Wisse Flikweert die beide doelpunten voor zijn rekening nam.

S.K.N.W.K. E1 was met maar liefst 12-4 te sterk op sportpark ‘Het Springer’ voor Bruse Boys E1. Spannender was het op het veld ernaast. Daar won S.K.N.W.K. F1 met 2-1 van s.v. W.I.K. ’57 E1. Het winnende doelpunt was van Bas van Dijke.

Ook klinkende overwinningen voor de andere twee jeugdteams. S.K.N.W.K. E2 won met 1-7 bij Brouwershaven E2. De grootste uitslag van dit weekend was voor S.K.N.W.K. F2. Zij lieten de keeper van s.v. W.I.K. ’57 F2 maar liefst 17x de bal uit het netje halen. Max Jongebreur was met 6 treffers de kleine ‘grote’ man.