Zesde editie voetbalschool N.O.A.D. ’67

De stichting voetbalschool in samenwerking met v.v. N.O.A.D. ’67 organiseren voor de zesde keer de jaarlijkse voetbalschool N.O.A.D. ’67. In de herfstvakantie, maandag 25 oktober t/m 27 oktober 2010, zullen 100 spelers in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar, drie dagen ’s ochtends en ’s middags trainen, onder begeleiding van (jeugd)trainers van v.v. N.O.A.D. ’67 en bekende (oud)professionals.

Vanaf de eerste editie in 2005, was het evenement al direct een doorslaggevend succes. Blije gezichten van jeugdspelers die werkten aan techniek, conditie en teambuilding onder leiding van de vele oud professionals. Je zag aan de gezichten dat het plezier in het mooie voetbalspelletje met de minuut toenam.

Vanaf 18 september is het mogelijk om in te schrijven voor deze zesde editie. Spelers vanuit gehele regio kunnen zich inschrijven via de website van N.O.A.D. ’67 onder het kopje voetbalschool.

De eerste namen voor gasttrainingen kunnen we al bekend maken.

Op dinsdagochtend 26 oktober zal de ochtendtraining geleid worden door oud-international en speler van oa Feyenoord en R.K.C. André Hoekstra. André Hoekstra had in zijn voetbalcarrière een tweetal bijnamen: Koko en de koning van de kluts. Als aanvallende middenvelder scoorde hij altijd, soms mooi maar meestal uit een “klutssituatie”. Vandaar ook die Geuzennaam. Op dit moment is André trainer van Jong Feyenoord/Excelsior, maar heeft in het verleden bij RBC en ADO Den Haag laten zien dat hij het vak meer dan verstaat.

De woensdagmiddag, de 27e oktober, staat onderleiding van Bert Konterman, deze 12-voudig international kende zijn grootste successen bij Feyenoord en Glasgow Rangers. Als technisch directeur van FC Zwolle is hij nu verantwoordelijk voor het spelersmateriaal van deze club uit de Jupiler League. Naast dat technisch directeurschap runt Bert nog een eigen bedrijf waarin talentvolle sporters worden begeleid.

Beide spelers weten met hun ervaring als speler en het begeleiden van sporters het juiste uit spelers te halen. De voetbalschool is dan ook trots dat beide trainers naar Sint Philipsland afreizen.

De komende weken zullen meer namen volgen van trainers die een gasttraining komen geven tijdens de zesde editie op 25 t/m 27 oktober 2010.

Bijgevoegd de poster die jullie eventueel kunnen gebruiken richting jullie leden. Alvast bedankt voor de moeite om het kenbaar te maken binnen de vereniging.

Theo Gorissen
v.v. N.O.A.D. ’67 Sint Philipsland

DshtNoadvoetbalschool2010Postersposter_inschrijving_v11.pdf