Kort verslag Informatiebijeenkomst jeugd

Een 20-tal ouders waren maandag 1 november j.l. aanwezig bij de informatiebijeenkomst jeugd S.K.N.W.K. De jeugdvoorzitter had 2 afmeldingen van ouders ontvangen en na het welkomstwoord gaf de jeugdvoorzitter aan dat er na de winterstop een F3 bij zal komen en dat er helaas nog steeds geen jeugdcoach voor de A’s is gevonden voor de zaterdagen.

Het wordt steeds moeilijker om vrijwilligers te vinden voor S.K.N.W.K. Mogelijk kan de verplichte maatschappelijke stage bij scholieren mogelijkheden bieden om meer vrijwilligers te krijgen. Interesse in een maatschappelijke stage bij S.K.N.W.K. dan het verzoek om u op te geven bij Michel Flikweert.

Er komt veel bij kijken om alle 10 jeugdploegen met in totaal zo’n 119 jeugdvoetballers te laten voetballen. Ook uw steun is belangrijk of nu gaat om het positief aanmoedigen langs de lijn, de shirtjes wassen, het meegaan bij uitwedstrijden als rijder etc. Michel Flikweert deed een oproep aan een ieder om zich in te zetten voor S.K.N.W.K.. Met z’n allen kunnen we S.K.N.W.K. tot een succes maken.

We zoeken nog steeds vrijwilligers voor aan de bar, jeugdscheidsrechters (met name voor A- en B-junioren), vrijwilligers die willen helpen met de evenementencommissie etc. Ook tips horen we graag zoals dat je iemand weet die graag jeugdwedstrijdjes fluit.

Vervolgens gaf de jeugdvoorzitter het woord aan de 70-jarige jeugdcoördinator Gerard Olijhoek. Op zijn eigen en bekende manier gaf Gerard zijn visie en mening op het jeugdvoetbal en besprak de actuele jeugdzaken en problematiek met de ouders.

Zijn er jeugdzaken waar je het niet mee eens bent of heb je een probleem dan is het belangrijk om contact op te nemen met Gerard.

Na het betoog van Gerard gaf Lennie Backx aan dat zij samen met Brenda de Bruine de evenementencommissie vormt. De activiteiten van deze commissie bestaan uit: sinterklaas, paasmiddag, jeugdkamp en het bezoeken van een eredivisiewedstrijd. Momenteel zijn ze bezig met iets anders dan het bezoeken van een eredivisiewedstrijd maar dat wordt nog t.z.t. bekend gemaakt.

Zijn er vaders of moeders die Brenda en Lennie willen helpen dan graag bij hun opgeven.

Al met al was het een nuttige informatiebijeenkomst.

Jeugdbestuur S.K.N.W.K