Sponsornetwerkavond S.K.N.W.K. zeer geslaagd

Vanavond was weer eens een avond om een groep belangrijke mensen binnen onze vereniging in het zonnetje te zetten; onze sponsoren. Met ruim 40 aanwezigen blijkt wel dat er onder de sponsoren zeker animo is voor dergelijke avonden.

Deze keer was eens niet gekozen voor onze eigen kantine. Nu waren we te gast op Wijnhoeve De Kleine Schorre te Dreischor. Zo rond kwart over acht nam spreekstalmeester Michèl Flikweert het woord en heette een ieder hartelijk welkom.

Na zijn inleiding van deze avond was het woord aan onze voorzitter Dirk v/d Sleen die wat uitleg gaf over de sociale functie van de voetbalvereniging S.K.N.W.K. binnen Nieuwerkerk. Uiteraard stond hij ook stil bij de mensen waar deze avond voor de bedoeld is, de sponsor.

Léon v/d Wel van de sponsorcommissie nam daarna het stokje over. Hij onthulde met name de nieuwe prachtige sponsorgids van S.K.N.W.K. Omdat we te gast waren op De Kleine Schorre gaf eigenaar Johan v/d Velde uitleg over het ontstaan van de Wijnhoeve en kregen alle een rondleiding. Hierna was er even tijd voor een hapje en een drankje (je bent niet voor niets op de Wijnhoeve!).

Na de korte pauze kwamen nog twee sprekers aan het woord. Eerst was het aan onze zeer gedreven jeugdcoördinator en trainer/coach van de eerste selektie, Gerard Olijhoek. Nadat hij op zijn eigen wijze de aanwezigen had vermaakt, was het slotakkoord voor Dolf Roks. Hij heeft uitleg gegeven over de J.V.O.Z. (Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland). Iets over ‘tienen’ kon het ‘formele’gedeelte afgesloten en was er tijd om wat te ‘netwerken’.

Alle sprekers werden uiteraard bedankt en ontvingen nog een kleine attentie. Ook was er nog een kleine verloting onder de aanwezige sponsoren. Het bestuur van S.K.N.W.K. kijkt terug op een zeer geslaagde avond.

Bekijk de foto’s van deze sponsoravond elders op deze site in het Fotoboek.