S.K.N.W.K. 1 tankt vertrouwen in oefenwedstrijd

Met dit weekend een beker- en inhaalprogramma kon S.K.N.W.K. 1 een oefenwedstrijd spelen. Op sportpark ‘Het Springer’ was ’s Heer Arendskerke 1 de tegenstander. Een ploeg die in de 4e klas bovenin meedraait.

Uiteindelijk gingen de blauw/zwarten met een 5-0 overwinning richting de douches. Hopelijk kunnen ze hieruit wat vertrouwen opdoen. Iets wat nodig zal zijn tijdens de komende wedstrijden om toch nog aansluiting te houden bij ‘de veilige plaatsen’ in de 3e klas.

In de eerste helft (na ongeveer een half uur spelen) werd de score geopend door linksbuiten Stefan Vermeer, 1-0. Na een sterke actie van aanvoerder Wilco de Valk, was het Robbert Padmos die door de verdediging van V.V.A. soleerde en de 2-0 liet aantekenen. Hij zorgde hiermee ook voor de ruststand.

In de 2e helft ging S.K.N.W.K. door met scoren. Al na zo’n minuut of 4 was het Wilco de Valk die 3-0 scoorde. Nu was invaller Jeffry Visser, die kan terugkijken op een goede invalbeurt, de aangever.

Léon Goedebebure krulde een vrije trap van zo’n meter of 20 over de muur in de kruising, 4-0. Hierna nog het slotakkoord voor opnieuw Stefan Vermeer. Hij ronde een assist van Wilco de Valk op mooie wijze af en zorgde hiermee voor de 5-0 eindstand.

Als de weergoden het toelaten, speelt S.K.N.W.K. 1 volgende week de competitiewedstrijd tegen Veere 1. Laten we hopen dat dit de ploeg wat vertrouwen geeft en dat er ook in de competitie eens een positief resultaat kan worden geboekt!

S.K.N.W.K. 1: Mike Bakker, Martijn Neele, Kevin Schiettekatte (Martijn Rentier), René Verschoor, Timo Verkaart, Martijn Rentier (Steven Padmos), Robbert Padmos, Léon Goedegebure (Oleg Bondarenko), Oleg Bondarenko (Jeffry Visser), Wilco de Valk, Stefan Vermeer.