Na winterstop geen A-junioren meer in competitie

Gisteren is na overleg met de A-junioren, de begeleiding van de A-junioren en het jeugdbestuur besloten om na de winterstop geen A-junioren in te schrijven voor de competitie.

Helaas is met name de laatste weken gebleken dat door diverse redenen het moeilijk blijkt een volwaardig A-juniorenteam op de been te brengen. Vaak moest dan een beroep worden gedaan op B-junioren, die dan al een wedstrijd in de benen hebben. Geen ideale situatie natuurlijk.

Voor een aantal A-junioren wordt dispensatie aangevraagd, zodat zij terug kunnen naar de B-junioren. De overige A’s gaan door naar de senioren. Zij gaan mee trainen met de eerste selektie.

Jammer, maar begrijpelijk dat dit besluit in goed overleg is genomen. Ze hebben het met z’n allen geprobeerd, maar moeten helaas tot de conclusie komen dat er niet voldoende A-junioren zijn om ook na de winterstop nog een team te kunnen laten spelen.

Een positief puntje (als je daar over kunt spreken) is dat door dit besluit de bezetting van de senioren beter zal zijn!!