Jaaroverzicht 2010 S.K.N.W.K. (januari)

Nu het jaar 2010 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. elke dag een maand van dit jaar ‘samen te vatten’. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). We beginnen natuurlijk met januari.

2 januari

Blauw/Zwarte groeten (deel 17)

De redactie van deze website heeft weer foto’s mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Deze keer van een 8-tal S.K.N.W.K.-ers die oud en nieuw vierden in Domburg. Gisteren brachten ze een bezoek aan het nieuwe voetbalmuseum in Middelburg, Voetbalexperience.

Het lijkt ons als redaktie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

2 januari

Ajax Cape Town wint Charlie Cup 2009
Vandaag werd bij S.K.N.W.K. het voetbaljaar 2009 (ook al is het inmiddels 2010) dan echt afgesloten. Zoals altijd gebeurt dit met het Onderling Zaalvoetbaltoernooi. Zoals al jaren gebruikelijk gesponsord door café Charlie in Nieuwerkerk, vandaar de Charlie Cup.

Dit jaar namen 6 teams deel aan dit evenement. Vanwege het naderende WK 2010 in Zuid-Afrika kregen de teams ditmaal namen van de voetbalclubs in de Zuid-Afrikaanse voetbalcompetitie (Premier Soccer League). Zo kon men bijvoorbeeld kijken naar een wedstrijd tussen Ajax Cape Town en Orlando Pirates FC en Kaizer Chiefs (niet te verwarren met die Britse rockband Kaiser Chiefs) tegen Black Leopards.

Uiteindelijk bleken de ‘mannen’ van Ajax Cape Town absoluut de sterkste en gingen met de wisselbeker aan de haal. De prijsuitreiking vond plaats in café-cafetaria..

Uiteraard wil ik nog enkele mensen bedanken. Natuurlijk Michael en Karin v/d Ban van café-cafetaria Charlie voor de sponsoring. Daarnaast de scheidsrechters Léon Quik, Cees Dalebout en Fernando Bom, verzorger Harald Kesteloo, Remco v/d Berge (en zijn assistenten) voor het bijhouden van rangen, standen, uitslagen, doelpuntenmakers en Supervisor voor het verzorgen van de mooie schema’s en clublogo’s. Tot slot uiteraard alle deelnemers en de supporters.

We kunnen weer terug kijken op een sportief en zeer gezellig toernooi.

Tot volgend jaar !!

Bekijk de foto’s van deze editie in het Fotoboek.

EINDSTAND CHARLIE CUP 2009

1. Ajax Cape Town

2. Bloemfontein Celtic

3. Supersport United FC

4. Orlando Pirates FC

5. Kaizer Chiefs

6. Black Leopards

4 januari

Petje op, Petje af

Tijdens de gourmetavond van 14 november jl. werd de quiz ‘Petje op, petje af’ gespeeld. Deze vond de webredactie zo leuk, dat we deze ook op de website wilden publiceren. Bij deze !!

Bekijk hier de quiz.

5 januari

Contract hoofdtrainer Gerjo Prins niet verlengd

S.K.N.W.K. en trainer/coach Gerjo Prins hebben in goed onderling overleg besloten het éénjarige contract niet te verlengen. Dit betekent dat beiden aan het eind van dit seizoen afscheid nemen van elkaar.

Gerjo is dan één jaar trainer/coach geweest bij de blauw/zwarten. S.K.N.W.K. moet zodoende dus op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor seizoen 2010-2011 voor S.K.N.W.K. 1.

8 januari

Gezellige nieuwjaarsreceptie S.K.N.W.K.

Gisteren stond bij S.K.N.W.K. de nieuwjaarsreceptie op het programma. Ondanks het feit dat er niet werd getraind en de toegangswegen niet optimaal zijn, was het gezellig en druk in de kantine. In totaal zo’n kleine 50 S.K.N.W.K.-ers waren in de kantine aanwezig om elkaar alle goeds voor het nieuwe jaar te wensen.

Onder het genot van heerlijke hapjes en een drankje was het goed toeven in de kantine. Voorzitter Wim v/d Zande keek nog eventjes terug op 2009. Daarnaast tekenden de nieuwe sponsors van de A-junioren hun contracten en werden ze in de bloemetjes gezet. Na dit ‘officiële gedeelte’ bleef het nog lang gezellig op ‘Het Springer’.

Dank gaat uit naar de mensen die dit gisteren allemaal weer voor elkaar hebben gemaakt.

Bekijk de foto’s van de Nieuwjaarsreceptie in het Fotoboek elders op deze site.

8 januari

Ondertekening sponsorcontracten S.K.N.W.K. A1

Gisteren tijdens de nieuwjaarsreceptie werden de sponsorcontracten getekend met de nieuwe sponsoren van onze A-junioren. Eric Prins (Tankstation Prins) zorgde samen met Rob Visser (Vesec Verkeer- en Security Educatie Centrum B.V.) voor een nieuw tenue. Arnold Schiettekatte (Schiettekatte Interim & Advies B.V.) zorgde voor nieuwe sporttassen.

Alledrie ondertekenden deze sponsoren hun contract en werden door S.K.N.W.K. in de bloemetjes gezet. Verder kregen ze een heuse S.K.N.W.K.-muismat.

Ook Eric de Jager kreeg bloemen. Hij schonk via zijn bedrijf nieuwe warming-up shirtjes aan onze A-jeugd.

Nogmaals, aan allen hartelijk dank!

10 januari

S.K.N.W.Kwis

Om de huidige voetballoze periode door te komen heeft de webredactie besloten de hersens warm te houden met een S.K.N.W.K.-quiz. De komende tijd zal er iedere dag een nieuwe vraag worden gesteld.

Antwoorden kan via het plaatsen van een reactie onder de vraag.

Vraag 1

Wie was topscorer bij de senioren van S.K.N.W.K. in het seizoen 2006-2007 en met hoeveel treffers?

Succes !!

14 januari

Pittige training S.K.N.W.K. 1 bij Sportworx

Omdat er al weken niet op het veld getraind kan worden, was er voor S.K.N.W.K. 1 vanavond een alternatief gevonden. Zij hebben getraind bij Sportworxs te Zierikzee. Hier werd een uurtje aan de conditie gewerkt middels ‘spinning’. Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat dit een pittig traininkje was!

Dank gaat uit naar Sportworxs te Zierikzee die dit mogelijk hebben gemaakt.

Voor meer info kijk op www.sportworxs.nl.

Voor as. zaterdag staat er een strandtraining gepland. Het is bij de redaktie nog niet bekend hoe laat deze begint. Zodra dit bekend is, zullen we dit op de site bekend maken. Houd de site dus in de gaten.

Foto’s van de spinning van vanavond staan elders op deze site in Het Fotoboek.

17 januari

Strandtraining prima alternatief

Nu er niet op de velden getraind en gevoetbald kan worden, moet je toch op zoek naar alternatieven. Gisteren gingen de senioren van S.K.N.W.K. daarom een balletje trappen op het strand. Ondanks de straffe wind een prima oplossing.

De eerste selektie heeft eerst nog wat kilometertjes gemaakt door lekker een route in de domeinen te lopen. Daarna sloten ze ook aan bij het partijspel.

Toen het water letterlijk en figuurlijk ons speelveld innam werd de terugreis naar Nieuwerkerk ingezet. Na een heerlijke warme douche was er in de kantine nog ‘snert’ met een broodje worst.

Een nuttig (en gezellig) dagje S.K.N.W.K.!

Bekijk de foto’s van deze strandtraining elders op de site in Het Fotoboek.

19 januari

De bal rolt eindelijk weer op ‘Het Springer’

Het was weer even wennen vanavond op ons mooie sportpark. De verlichting was weer aan en er werd getraind. De F-pupillen hadden de primeur in 2010 om als eerste op het veld te trainen.

Ook de eerste selektie heeft vanavond getraind. Echter om het trainingsveld toch nog wat te sparen, trokken zij allemaal een hesje aan en gingen lopen in en rond Nieuwerkerk.

De overige teams zullen van de week ook allemaal weer gaan trainen. Let wel op: het voorste gedeelte (bij de kantine) van het trainingsveld is nog erg drassig. Probeer dit nog een beetje te ontzien.

22 januari

Velden ‘Het Springer’ zijn speelklaar

Zowel het trainingsveld (inmiddels al weer volop in gebruik) als het 1e en 2e veld zijn weer speelklaar. Afgelopen woensdag werden de gaten in het hoofdveld gerepareerd. Vanmiddag werden de velden weer voorzien van lijnen.

Morgen kunnen we weer los gelukkig!

31 januari

Trainingsveld ‘Het Springer’

Op dit moment is het trainingsveld op sportpark ‘Het Springer’ het zorgenkindje van de club. Door vorst en neerslag zijn er de afgelopen weken/maanden al heel veel trainingen afgelast.

Ook deze week zal het weer twijfelachtig zijn of er gebruik van kan worden gemaakt. Nu is het veld op sommige plekken hard en glad, op andere plekken erg drassig.

Hou deze week de website goed in de gaten. Dagelijks zullen we u op de hoogte houden of er wel of niet getraind kan worden!