Charlie Cup krijgt terechte winnaar in Bolsward

Gisteren, zaterdag 8 januari, werd bij S.K.N.W.K. het voetbaljaar 2010 (ook al is het inmiddels 2011) dan echt afgesloten. Zoals altijd gebeurt dit met het Onderling Zaalvoetbaltoernooi. Zoals al jaren gebruikelijk gesponsord door café Charlie in Nieuwerkerk, vandaar de Charlie Cup.

Dit jaar namen maar liefst 7 teams deel aan dit evenement. Vanwege de weersomstandigheden van de afgelopen tijd was gekozen voor teamnamen die verband hadden met de Elfstedentocht. Zo kon men bijvoorbeeld kijken naar een wedstrijd tussen Ljouwert en Frjenstsjer en Snits en Hylpen.

Uiteindelijk bleken de ‘mannen’ van Bolsward (Boalsert) absoluut de sterkste en gingen met de wisselbeker aan de haal. De prijsuitreiking vond plaats in café-cafetaria. De beker is trouwens door de aanvoerder van Boalsert gelijk meegenomen en het schijnt dat deze naast de wisselbokaal van het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi in ‘Steilôôre’ in Ouwerkerk komt te staan (die ze ondanks de 10e plaats tijdens de laatste editie toch nog wisten te bemachtigen).

Uiteraard wil ik nog enkele mensen bedanken. Natuurlijk Michael en Karin v/d Ban van café-cafetaria Charlie voor de sponsoring. Daarnaast de rayonhoofden Cees Dalebout, Fernando Bom, Emiel Kuijten, Dirk v/d Sleen, Leon Pollemans (allen scheidsrechter), Harald Kesteloo (verzorger) en Emiel Pollemans voor het bijhouden van tijden, rangen, standen, uitslagen, doelpuntenmakers en tot slot Supervisor voor het verzorgen van het leuke idee voor deze editie en de mooie schema’s en clublogo’s. Tot slot uiteraard alle deelnemers en de supporters.

Het was een geslaagd evenement met gelukkig geen blessures. We kunnen weer terug kijken op een sportief en zeer gezellig toernooi.

Tot volgend jaar !!

Bekijk de foto’s van deze editie in het Fotoboek.

EINDSTAND CHARLIE CUP 2010

Nummer 1

Nummer 2

Nummer 3

Nummer 4

Nummer 5

Nummer 6

Nummer 7

1 reactie op "Charlie Cup krijgt terechte winnaar in Bolsward"

  1. Gave foto's | 10-01-2011 at 22:20 |

    Ook weer complimenten voor deze foto’s

Reacties gesloten.