Domburg kan het op eigen veld niet bolwerken

Domburg kan het op eigen veld niet bolwerken tegen koploper DFS

MIDDELBURG – Domburg was op eigen veld niet opgewassen tegen kampioenskandidaat DFS. De zaterdag-derdeklasser verloor met 0-3. Domburg staat voorlaatste met één punt achterstand op Colijnsplaatse Boys en twee op Veere.

Maurice Bernard verzuimde in de 23e minuut om Domburg op 1-0 te zetten. Daarna ging het bergafwaarts met de thuisploeg. In de 34e minuut kreeg Martijn Minderhoud zijn tweede gele kaart en op slag van rust zorgde Pieter de Munnik voor de 0-1. Tegen elf man kwam Domburg er na rust niet echt meer aan te pas. In de 74e minuut besliste DFS het duel. Op aangeven van De Munnik scoorde Mariko Rouw. Acht minuten voor tijd kopte De Munnik uit een voorzet van Kevin Veerhoek ook de 0-3 nog achter Jacco Leijdekkers.