Dringende oproep aan seniorenleden S.K.N.W.K.

Dit weekend was het erg triest gesteld met de hoeveelheid seniorenleden die konden en/of wilden voetballen. Donderdagavond moest helaas al worden besloten om S.K.N.W.K. 3 niet te laten spelen. Gisterenmorgen kwam daar ook nog bij dat S.K.N.W.K. 2 wegens een spelerstekort niet naar D.F.S. kon.

We zullen met zijn allen moeten beseffen dat dit echt niet kan !! Je dupeert hiermee niet alleen je ploeggenoten, maar eigenlijk de hele vereniging. Er komt in ieder geval een boete namens de K.N.V.B., maar ook de naam van S.K.N.W.K. komt zo in en kwaad daglicht te staan.

Aan het eind van het vorig seizoen is besloten dat op basis van het aantal seniorenleden er ‘gewoon’ 4 seniorenteams zouden worden ingeschreven (en dat is ook echt mogelijk). Echter de laatste weken blijkt dat er wekelijks flink geschoven moet worden. Geen probleem uiteraard, maar de laatste tijd moeten zelfs de B-junioren regelmatig bijspringen om met 4 seniorenteams in aktie te kunnen komen.

Dus een dringende oproep: lid zijn van een voetbalvereniging is vrijblijvend. Maar als je lid bent, gaan we er wel vanuit dat je ook wekelijks voetbalt. Uiteraard zijn er diverse redenen (ziekte, blessures, werk e.v.a.) om eens een keertje niet te kunnen spelen. Maar het is voor sommigen op dit moment wel heel vrijblijvend en dat kan en mag absoluut niet de bedoeling zijn.

Willen we deze competitie met 4 seniorenteams uit kunnen voetballen, dan zullen we er met zijn allen voor moeten gaan.

De bal ligt bij jullie !!