3 van de 4 makers maken 1e treffer seizoen

Met slechts tweecompetitiewedstrijd en voor S.K.N.W.K.-teams dit weekend (S.K.N.W.K. 2 en 3 kwamen niet in aktie wegens een spelerstekort), waren er weinig verschuivingen aan de top van het topscorersklassement bij de senioren van S.K.N.W.K.

Huidige topscorer Wim Voorbeijtel kwam niet in aktie. De nummer 2, Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 1) kwam gisteren eens een keer niet tot scoren. Omdat tegenstander Veere 1 2x scoorden en S.K.N.W.K. er via Martin Kiesenberg 1x, verloren de Nieuwerkerkers met 2-1.

Voor Kiesenberg overigens zijn 1e treffer van dit seizoen. Niet alleen hij maakte zijn eerste doelpunt.

S.K.N.W.K. 4 verloor haar thuiswedstrijd met 4-6 van D.F.S. 3. Namens de blauw/zwarten scoorde Remco Veenboer 2x en Adrie Matthijsse 1x. Ook voor deze twee waren dit de eerste treffers voor dit seizoen. Het vierde doelpunt was van Robby Koster. Hij heeft hiermee een seizoenstotaal van 5 doelpunten.

Wim Voorbeijtel blijft zodoende koploper met 11 doelpunten. Gevolgd door Wilco de Valk met 8 en het drietal Robbert Padmos, Martijn Neele en Jeffry Visser op 7. Visser zal deze competitie niet meer stijgen, want hij is inmiddels gestopt met voetballen.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.

3 reacties op "3 van de 4 makers maken 1e treffer seizoen"

  1. Marcel V | 06-02-2011 at 13:28 |

    Dat was ik niet hoor : Ik trouwens ook 1x

  2. marcel | 06-02-2011 at 13:21 |

    Ik trouwens ook 1x

  3. gister heb ik 2x gescoord hoor!

Reacties gesloten.