Padmos en De Valk naderen Wim Voorbeijtel

Wat een weelde vandaag. S.K.N.W.K. 1 won met maar liefst 0-6 bij Nieuwland 1. Voor de twee topscorers van S.K.N.W.K. 1, Wilco de Valk en Robert Padmos een prima weekend (zij stonden tot voor deze wedstrijd beiden op 8 treffers).

Wilco de Valk maakte de eerste twee treffers. Beide keren trof hij doel vanaf de strafschopstip. Zodoende staat hij op 10 doelpunten dit seizoen. Hij gaf het stokje door aan ploeggenoot Robert Padmos. Deze haalde daarna maar liefst nog 4x de trekker over. Hij komt zo dus op 12 doelpunten deze competitie en nadert de topscorer van dit moment, Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3, hij kwam trouwens vandaag niet in aktie) tot op 1 doelpunt.


Robert Padmos scoorde gisteren in het met 0-6 gewonnen duel met Nieuwland vier doelpunten achterelkaar in één helft. Een ‘quatro’


Symbolisch ontving hij van de scheidsrechter deze middag de wedstrijdbal

S.K.N.W.K. 2 speelde met 1-1 gelijk tegen S.S.V. ’65 3. Het enige doelpunt werd gescoord door Jurjen Vermeer. Zijn eerste van het seizoen.

S.K.N.W.K. 3 (lees S.K.N.W.K. 4) speelde vanmiddag op het eigen sportpark ‘Het Springer’ tegen M.E.V.O. 3. Het werd uiteindelijk 2-7 voor de oranjehemden uit Zierikzee. Namens de blauw/zwarten scoorden Jos van Spier (zijn 4e treffer dit seizoen) en Robby Koster (hij maakte zijn 6e doelpunt).

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.