Geen geldige spelerspas is niet spelen !!

Al enkele maanden wordt er met regelmaat op deze site gemeld dat vele S.K.N.W.K.-leden een pasfoto moeten inleveren voor een nieuwe spelerspas. Gelukkig hebben al velen van jullie dit gedaan, maar helaas nog niet iedereen.

Binnenkort verloopt de geldigheidsduur van jullie spelerspas en dienen wij een nieuwe spelerspas voor jullie aan te vragen. De KNVB heeft ons hiervoor inmiddels de vereiste aanvraagformulieren toegestuurd. Om het aanvraagformulier te kunnen retourneren, dienen wij een pasfoto van jullie bij het aanvraagformulier te voegen.

Wij doen dan ook het verzoek aan jullie om z.s.m. een pasfoto, in een envelop met vermelding van je naam, bij onze ledenadministratie – Trudie Folmer: Leeuweriklaan 2, 4306 BP Nieuwerkerk – in te leveren.

Voor de goede orde delen wij mede dat wanneer wij niet tijdig over een nieuwe spelerspas beschikken de kans bestaat dat jullie niet kunnen spelen. Wij vertrouwen daarom op jullie medewerking.

Daarnaast doen wij het verzoek, indien je eerder geen e-mailbericht van ons hebt mogen ontvangen omtrent het bovenstaande, een e-mailbericht naar ons secretariaat, secretariaat@sknwk.nl, te sturen zodat wij over jouw e-mailadres beschikken en in het vervolg jou direct, maar gericht, kunnen benaderen. Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van SKNWK,

Fernando Bom
Secretaris SKNWK