S.K.N.W.K. 1 wint nu wel van W.H.S. 1

In augustus van het vorig jaar kwamen beide ploegen elkaar tegen in het bekertoernooi. Toen waren de gasten uit Sint Annaland veel te sterk voor de blauw/zwarten en wonnen met 1-4. Gisteren een heel andere wedstrijd. Het betrof dan ‘maar’ een oefenwedstrijd. Beide teams misten wat ‘vakantiegangers’ en bij S.K.N.W.K. toch ook nog wel een (te) volle blessureboeg. Uiteindelijk werd het 3-1 voor de thuisploeg.

Op het nog steeds zeer slechte en hobbelige hoofdveld bleek goed voetbal opnieuw niet mogelijk (hopelijk wordt er deze week iets aangedaan (keertje rollen o.i.d.?)). Veel passes kwamen niet aan of verdwenen over de zijlijn. Toch kwam S.K.N.W.K. er een paar keer goed uit.

Wilco de Valk had tot 2x toe de mogelijkheid S.K.N.W.K. op voorsprong te zetten. Eerst stuitte de bal op en ging zijn bal hoog over. De andere mogelijkheid werd een prooi voor de goalie van W.H.S. Aan de andere kant moest Martijn Neele redding brengen op de doellijn nadat doelman Erwin Maliepaard de bal goed uit zijn doel hield. Toch ging S.K.N.W.K. rusten met een voorsprong. Het was Sander Uijl die de trekker overhaalde.

In de 2e helft waren het eerst de gasten die scoorden. Een schot verdween door een polletje in het veld over en achter de keeper van S.K.N.W.K. Echter de thuisploeg rechte zijn rug. Eerst was het Oleg Bondarenko die een vrije trap van Martin Kiesenberg bij de 2e paal binnen liep, 2-1. Iets later hetzelfde scenario, echter de keeper van W.H.S. redde perfect.

Het slotakkoord was voor Kristian Bouwman. Na een vrije trap van laatste man Martijn Neele kwam de bal in ‘de 16’ bij Wilco de Valk. Hij nam de bal prima aan en bezorgde de bal bij Kristian. Hij zorgde voor de 3-1. Dit was tevens de eindstand.

Een nuttige oefenwedstrijd zoals dat dan zo mooi heet. Volgende week op sportpark ‘Het Springer’ het inhaalduel tegen De Meeuwen 1. Aanvang is 14:30 uur.

S.K.N.W.K.: Erwin Maliepaard, Martijn Neele, Kristian Bouwman, Martijn Rentier, Timo Verkaart, Leon Goedegebure (Jeroen Backx), Martin Kiesenberg (Leon Goedegebure), Sander Uijl, Oleg Bondarenko, Wilco de Valk, Stefan Vermeer (Kevin Duinhouwer).