Indeling senioren SKNWK van zaterdag 26 maart 2011

Hieronder de senioren-teamindelingen voor zaterdag 26 maart 2011:

Spui 1 – S.K.N.W.K. 1 (competitie)
Aanvang: 14:30 uur Aanwezig: 12:00 uur

Mike Bakker
Martijn Neele
Timo Verkaart
Martijn Rentier
Sander Uijl
Robert Padmos
Martijn Backx
Martin Kiesenberg
Stefan Vermeer
Wilco de Valk
Steven Padmos
Oleg Bondarenko
Léon Goedegebure

Assistent-scheidsrechter: Piet Grootenboer

S.P.S. 2 – S.K.N.W.K. 2 (competitie)
Aanvang: 14:30 uur Aanwezig: 13:00 uur

Koen de Jonge
Erwin Nelissen
Jeroen Backx
Kevin Duinhouwer
Tonny v/d Berge
Frank Boere
Léon Pollemans
Kees-Jan van Nieuwenhuize
Remco Veenboer
Richard v/d Sande
André Kik
Remco v/d Berge
Marcel Verschoor

Assistent-scheidsrechter: Rob v/d Sleen


S.K.N.W.K. 3 – s.v. W.I.K. ’57 3 (competitie)
12:45 uur Aanwezig: 12:00 uur

Stephan Wessels
Jacco Kik
Emiel Pollemans
André Grootenboer
Jurgen van Vossen
Maurice Pollemans
Wim Voorbeijtel
Jeroen Siereveld
Martijn Kik ?
Mark Passchier
René v/d Bos
Speler 4e
Speler 4e


S.K.N.W.K. 4 – Colijnsplaatse Boys 3 (competitie)
Aanvang: 14:30 uur Aanwezig: 13:45 uur

Aart Koster
Gerwi Temmink
Michèl Ruijssenaars
Pierre Ruijssenaars
Jos van Spier
Gerrie v/d Sande
Léon v/d Wel
Léon Quik
Robby Koster
Wim Fonteine
Hans Matthijsse
René v/d Bos
Speler 3e
Speler 3e

14 reacties op "Indeling senioren SKNWK van zaterdag 26 maart 2011"

  1. Maurits | 26-03-2011 at 22:13 |

    De B’s zijn met z’n 18’en en iedere speler heeft zijn waarde voor het team. Remco en Marcel werden gemist vandaag, gewoon omdat zij onderdeel zijn van ons team. Sommigen vinden het kwalijk dat zij vandaag niet bij de B’s hebben gespeeld, maar wel bij het 2e. Idealiter hadden zij bij de B’s gespeeld en eventueel bij ’t Tweede, maar helaas was het niet anders. De B’s zijn met net genoeg man vertrokken, maar dat lag niet zo zeer aan Remco en Marcel. Waar het wel aan lag? Lees het verslag (waarschijnlijk morgen op de site)…

  2. t,rucker | 26-03-2011 at 19:33 |

    dat de beetjes zouden winnen van de onderste ploeg was geen verrassing, dat Marcel en Remco bij het tweede de betere spelers waren was wel aangename verrassing… tweede de laaste 20 minuten met tien man gespeeld dus mogen we erg blij zijn dat die jongens er bij waren!!

  3. Wat ik van te voren al gedacht had, bleek waar te zijn. Zaterdag om 10.45 uur moesten de b-junioren met 12 man afreizen naar het verre Vogelwaarde, waar vervolgens door een fel SKNWK b1 fel werd gevochten voor de punten en met succes. Deze 12 wilden er in ieder geval wat van maken.

  4. Jolanda Geurts | 26-03-2011 at 09:48 |

    Tip: ga eens met alle B-junioren om de tafel zitten. Dit altijd zo hechte groepje dreigt uit elkaar te vallen door bepaalde keuze’s die gemaakt worden.Dit zou toch zonde zijn.

  5. Mediumvisor | 25-03-2011 at 23:15 |

    Toen ik gisteren rond 21:00 uur belde met de leider van de B’s hadden de B-junioren 16 man. Vandaar dat er twee met het 2e mee konden.

    Voor de rest is het een eindeloze discussie. Volgens mij moeten we met z’n allen (!!) proberen dit seizoen ‘uit te zingen’ met 4 seniorenteams en de B-junioren.

    Alleen bij 1e is het resultaat belangrijk (3e klasserschap behouden). Bij de overige 3 seniorenteams en B-junioren is het een kwestie van ‘overleven’ de komende 1,5 maand.

    Daarna zullen we ons met z’n allen moeten buigen over het spelerspotentieel en dus het aantal seniorenteams en welke juniorenteams voor volgend seizoen.

    Allemaal welterusten.

  6. Ik vind het (nogmaals) geen probleem dat die jongens met de senioren mee voetballen, maar hun eigen elftal komt op de eerste plaats, en dat is nu niet het geval. de b-tjes mogen morgen blij zijn als ze met 12 man weg kunnen, en dat is geen afspraak. Ik hoop dan ook dat de trainer/leider van de B’s ervoor zorgt dat ze morgen genoeg man hebben en dan pas zijn b junioren af staat.

  7. t.rucker | 25-03-2011 at 19:52 |

    helaas moeten we constateren dat daar de laatste uitslagen niks mee te maken hebben , vorige week werd er keihard gewerkt en prima gespeeld eerste 20 minuten door de beetjes maar dfs was gewoon beter.de beetjes zijn de laatste 2 maanden bezig om er een zootje van te maken, op t trainen zie ik geregeld 7 tot 10 man ( en das al veel) dus daar zit ook een probleem blijkbaar. Ik denk dat dat de grootste reden is dat de resultaten minder worden. laatste keer kon men helemaal niet trainen door de vele afmeldingen. En trouwens ik hoor niks dat er poosje terug ook B spelers met het derde meededen na eerst met hun eigen team te hebben gespeeld. Is ook helemaal geen probleem volgens mij, en dat er nu een paar geregeld met het tweede meedoen is voor die paar jongens in dat team die dat aankunnen (al laten zien) alleen maar goed… lijkt me een belangrijke taak om maar eens uit te vissen waarom er bijna niemand meer komt trainen bij die jongens, aangezien ze er vorig jaar allemaal waren is dat toch een beetje vreemd

  8. He Chris, volgens mij is niet door het jeugdbestuur bepaald wie er met de senioren mee moeten. Ik vind in dit geval dat eerst de b-junioren zelf moeten voetballen, en als ze dan nog wat over hebben dan kunnen ze ergens anders nog etaleren. Het feit blijft sinds er een aantal b-junioren met het 2e mee voetballen de resultaten van de b-junioren zijn teruggelopen. dit begon tegen Domburg, volgens mij moesten er toen 2 b-junioren met het 2e mee doen tegen SSV, en vorige week tegen DFS. En kritiek(zienswijze) moet kunnen volgens mij.

  9. Hee ab kom lekker in het bestuur dan kan je alles regelen makkelijk zat.

  10. Dit heeft niks met zeikerds te maken volgens mij, het feit is dat er al een aantal weken b-junioren mee moeten met het 2e en dit gaat ten koste van de b-junioren. Dit speelt al van voor de winterstop en ik denk dat er toen al een seniorenelftal terug getrokken had moeten worden. En als je spelers ndoig heb, kijk dan hoe je dit het bete kan doen. Deze "talenten" hadden in dit geval beter op de bank kunnen gaan zitten bij het 1e dan hadden ze gewoon bij de b-tjes mee kunnen doen.

  11. Wat zijn jullie een stelletje zeikers zeg als jullie het zo goed weten moet je in het (jeugd)bestuur gaan dan weet je waarom dit gebeurd en kan je het zelf veranderen en zet je eigen naam er dan gewoon bij maar dat is schijnbaar moeilijker dan afgeven op anderen want dat is een stuk makkelijker.

  12. helemaal mee eens !

  13. Volgens mij hangt de jeugd er idd maar een beetje bij! Last het 3de of 4de af en je heb er genoeg. Maar laat de btjes zich concentreren op het b-11tal! En misbruik ze niet voor de senioren!

  14. Gezien de indeling v/d senioren betwijfel ik of de b-junioren wel op volle sterkte naar Vogelwaarde af reizen. Misschien dat ze nu uberhaupt niet genoeg spelers hebben. Hoop niet dat de andere B-junioren de dupe worden van dit (wan)beleid.

Reacties gesloten.