Spanning op ‘Het Springer’

Met gisteren, zaterdag 26 maart 2011, slechts vier thuiswedstrijden op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ was het erg rustig. Toch was het voor de aanwezigen zeker de moeite waard, want drie van de vier wedstrijden waren erg spannend.

’s Ochtends beten S.K.N.W.K. F1 en S.K.N.W.K. E1 het spits af. De allerkleinsten van F1 wisten in een zeer spannend duel Colijnsplaatse Boys F1 nipt met 4-3 te verslaan. Tim Backx 2x, Tim v/d Cingel 1x (die overigens eerst met E2 was meegeweest en daar 3x scoorde tegen Zierikzee E3) en Rick Dalebout verzorgden de Nieuwerkerkse produktie.

Op het 2e veld vochten S.K.N.W.K. E1 en Brouwershaven E1 uit wie de punten ging pakken. In een enerverende wedstrijd werd het uiteindelijk 3-3. S.K.N.W.K. verzuimde Brouwershaven bij 3-2 de genadeklap te geven. Tot overmaat van ramp werd het door een eigen doelpunt ook nog 3-3. Dominique Prins 2x en Quinten v/d Reest waren de doelpuntenmakers namens E2.

’s Middags was het de beurt aan het 3e en 4e. Vanwege de vele afwezigen waren er diverse spelers die zowel bij het 3e als het 4e in aktie kwamen. Zodoende konden beide ploegen toch gewoon in aktie komen (klasse mannen!).

S.K.N.W.K. 3 moest tegen hekkensluiter s.v. W.I.K. ’57 3. Na een 0-0 ruststand keken de blauw/zwarten zo’n 10 minuten voor tijd tegen een 0-2 achterstand aan. Middels treffers van ‘Keu’ en ‘Maupert’ werd uiteindelijk een puntje uit het vuur gesleept.

Hierna nog ‘de baggerschuit’ tegen de nummer 3 van de ranglijst Colijnsplaatse Boys 3. Deze wedstrijd was minder spannend, want ‘Colijn’ was gewoonweg met 1-4 te sterk (doelpunt S.K.N.W.K. Pierre Ruijssenaars).