Rode kaart voor trainer B-junioren S.K.N.W.K.

Vanmiddag stonden zoals wel vaker zondags enkele S.K.N.W.K.-ers langs de lijn bij buurvereniging D.Z.C. ’09. Zij speelden deze keer in Zonnemaire tegen Lewedorpse Boys 1. Laat dat nu net de vereniging zijn waarvoor onze jeugdtrainer van de B-junioren, Rohan de Geus, actief is als speler. Overigens is hij volgend seizoen de trainer van Lebo 1.

Onder prachtige weersomstandigheden ontspon zich een leuk duel met uiteindelijk D.Z.C. ’09 als overwinnaar. Zij wonnen deze ‘clash’ met 3-2.

Binnen een minuut stond het al 1-0 voor de thuisploeg. Nadat het ook al snel 2-0 werd, kwamen de gasten voor de rust nog terug. Het was na een splijtende pass van De Geus de spits van Lebo die kon afdrukken.

In de 2e helft werd het ook nog 2-2. Daarna leek Lebo alsnog de overwinning te behalen. Echter D.Z.C. ’09 rechte de rug en scoorde uit een toegekende vrije trap de 3-2.

Direcht na het laatste fluitsignaal toonde de scheidsrechter van deze middag nog de rode kaart aan, jawel, Rohan de Geus wegens commentaar op de leiding.

We zijn nu al benieuwd naar ‘de verhalen’ morgen. Uiteraard werden er heden middag ook nog ‘enkele’ foto’s geschoten.