Robert Padmos op jacht naar Wim Voorbeijtel

Als S.K.N.W.K. 1 dan weer eens wint, doet het dat goed. Gisteren stokte de teller tegen Colijnsplaatse Boys 1 bij 4-0. Robert Padmos was met twee treffers opnieuw belangrijk. Inmiddels heeft hij 15 doelpunten gescoord deze competitie. Hij bezet hiermee de 2e plaats op de topscorerslijst.

De nummer 1, blijft Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3). Hij kwam gisteren niet in aktie en blijft op 19 treffers staan.

De overige twee doelpunten bij S.K.N.W.K. 1 werden gescoord door Stefan Vermeer en Martin Kiesenberg. Beiden scoorden uit een vrije trap. Voor Vermeer zijn 2e en voor Kiesenberg de 3e treffer van deze competitie.

Op het veld ernaast zorgde S.K.N.W.K. 2 voor een stunt. Ze versloegen met 3-1 medekoploper Kloetinge 4. Jackky de Bruine scoorde 2x (respectievelijk zijn 5e en 6e treffer van deze competitie). De andere treffer was van B-junior Remco v/d Berge. Net als vorige week wist hij te scoren voor het 2e.

De twee laagste teams van S.K.N.W.K., 3 en 4, kwamen niet tot winst. Het 3e verloor met 4-2 bij Colijnsplaatse Boys 3. Remco Veenboer scoorde beide doelpunten.

S.K.N.W.K. 4 moest haar meerdere erkennen in Cortgene/J.V.O.Z. 1. Na een 0-1 ruststand werd het uiteindelijk 3-2 voor de thuisploeg. De doelpunten, overigens beide van grote schoonheid, werden gescoord door Michèl Flikweert (6e doelpunt van het seizoen) en René v/d Bos (eveneens zijn 6e doelpunt).

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.


Robert Padmos scoorde gisteren weer twee keer namens S.K.N.W.K. 1