DFS 1 wint met 0-2 van SKNWK…!

Hieronder een kort wedstrijdverslag van de competitiewedstrijd van gisteren tussen S.K.N.W.K. 1 en D.F.S. 1 van de website van s.v. D.F.S.:

De selectie ging vandaag naar Nieuwerkerk om te winnen. Niets meer en niets minder. Bij winst weer een stapje dichter bij de titel en mocht Yerseke verliezen van Spui dan zou de titel vandaag al binnengehaald kunnen worden. De wedstrijd was in feite al na 25 minuten beslist. Na een prachtige dieptepass van Jarno Vermeulen volgde een voorzet van Pieter de Munnik die koelbloedig werd afgerond door Lennart Padmos. Wat een mooi beauty! Kort daarop opnieuw een splijtende pass van achteruit door Vincent Bakker over de SKNWK-verdediging en direct door Pieter de Munnik op doel geschoten. De keeper heeft de bal nooit gezien. Stand met de rust was dus 0-2 en dat was eigenlijk te weinig. Na rust leek het verzet van SKNWK gebroken en bleek dat de ploeg op dit moment gewoon niet beter kan. In Spui stond het tot diep in de 2e helft 0-0, net niet genoeg voor een kampioenschap vandaag. In Nieuwerkerk volgden nog doelrijpe kansen met een bal van Huib Nortier op de paal en een mooie kopbal van Mariko Rouw maar er viel maar geen doelpunt. Tot 2 minuten voor het reguliere eindsignaal, Pieter de Munnik brak uit over links, gaf de bal voor en Jeroen Grefkens liep de bal binnen. Jammergenoeg werd het doelpunt door de scheidsrechter afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Het werd uiteindelijk een “niets aan de hand”-wedstrijd. Na afloop van de wedstrijd moest nog 10 minuten worden gewacht op de einduitslag van Spui-Yerseke. Spui bewees DFS een geweldige dienst door kort voor het einde nog 1-1 te maken. DFS staat nu, met nog twee wedstrijden te gaan, voor met 6 punten. Het kampioenschap is nu wel erg dichtbij maar de champagne moet nog onder de kurk blijven tot 7 mei als DFS thuis speelt tegen Kapelle.