WIK D1 komt er niet aan te pas tegen SKNWK D1

Hieronder een kort wedstrijdverslag van de competitiewedstrijd van gisteren tussen S.K.N.W.K. D1 en s.v. W.I.K. ’57 D1 van de website van s.v. W.I.K. ’57:

Geschreven door Niels Hendrikse

Vanmorgen moesten we het voor de 4de keer dit seizoen opnemen tegen SKNWK D1. SKNWK heeft een goed voetballende ploeg, maar komt in vergelijking met Colijnsplaatse Boys wat fysieke kracht te kort. Maar het beloofde een lastig dagje te worden voor WIK. De vorige keren werd er alle keren verloren, uit wat ruimer dan thuis, maar toch.

In het begin was WIK de iets bovenliggende ploeg, maar het kon goed stand houden tegen SKNWK D1. Het duurde nog even, maar hij hing al langer in de lucht, de 1-0 na zo’n 10 minuten. Niet veel voor rust werd het achter elkaar 2-0, 3-0 en 4-0. In de tweede helft gingen we proberen de schade beperkt te houden en misschien nog een goaltje te maken. Dit deed Frank direct na rust met een mooi afstandschot. Maar het was niet meer dan een speldenprikje dat WIK uitdeelde. SKNWK scoorde er na rust rustig op los, WIK deed nog 1x wat terug via een mooie boogbal van ingevallen E-pupil Colin van Wanrooij. Uiteindelijk was de uitslag 9-2 en kunnen we toch spreken van een afstraffing.

Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van het seizoen tegen DZC thuis. Tegen DZC moeten we nog een goed resultaat kunnen afdwingen.