Weer prima weekend voor clubtopscorer Voorbeijtel

Voor de huidige clubtopscorer (en topscorer van het vorige seizoen) Wim Voorbeijtel was het weer en prima weekend. Ten eerste won hij met ‘zijn’ S.K.N.W.K. 3 dé kraker tegen S.K.N.W.K. 4 met 2-4. Wim Voorbeijtel scoorde één van de vier treffers en komt hiermee op een seizoenstotaal van 20 doelpunten.

Omdat S.K.N.W.K. 1 met 0-2 verloor van D.F.S. en dus niet scoorde, blijven Wim zijn concurrenten Robert Padmos en Wilco de Valk ‘steken’ op respectievelijk 15 en 12 treffers.

S.K.N.W.K. 2 had weer een zo’n middag van net niet. Daarom slechts 1-1 tegen hekkensluiter Kapelle 3. Jacky de Bruine verzorgde de produktie en komt al weer op 7 doelpunten.

De andere doelpunten namens S.K.N.W.K. 3 werden gescoord door Remco Veenboer (zijn 7e van het seizoen), Maurice Pollemans (9e doelpunt) en Richard v/d Sande (3e treffer). Namens S.K.N.W.K. 4 scoorde Michèl Flikweert 2x. Ook al weer zijn 7e en 8e doelpunt deze competitie.

Volgende week een inhaalweekend. Dan komen alleen S.K.N.W.K. 3 en 4 in aktie. Voor Wim Voorbeijtel de ideale mogelijkheid om ‘de gouden schoen’ alvast in veiligheid te brengen.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.


Ook vorig jaar ging de gouden schoen naar Wim Voorbeijtel