Jeugd fluiten als maatschappelijke stage !?

Op woensdag 11 mei 2011 organiseert de scheidsrechtersvereniging Noord- en Zuid-Beveland een voorlichtingsbijeenkomst op het C.I.O.S. te Goes. Doel van deze bijeenkomst is de scholieren die een verplichte maatschappelijke stage moeten doen in het voortgezet onderwijs, deze stage in te vullen met het fluiten van jeugdwedstrijden. De bekende topscheidsrechter KEVIN BLOM zal een presentatie verzorgen.

Inmiddels hebben ze ook een aantal middelbare scholen benaderd en ook zij zijn positief over onze plannen. Tevens kunnen ze rekenen op de steun van het MaS De Bevelanden (de stage makelaar in onze regio) die de contacten tussen de verenigingen en de scholen onderhoud.

Wat willen ze en wat betekent dat voor onze vereniging?

Ze willen proberen om de leerlingen actief te krijgen voor onze vereniging als jeugdscheidsrechter. Jongeren, die zelf eventueel al actief voetballen, jeugdwedstrijden te laten fluiten bij bijvoorbeeld F-, E- en D-pupillen.

Samen met de K.N.V.B. willen ze voor deze jeugdscheidsrechters een opleiding organiseren. Uiteraard behoren de uren van de opleiding ook tot de maatschappelijke stage.

De toegang is vrij. Iedereen is welkom.

A4 Flyer SVNZB.pdf