Voorronde 3 vs 3 bij NOAD 67 is afgelast

De afgelopen weken melden we op onze website dat men zich kon aanmelden voor het NK 3 vs 3. Echter de geplande voorronde van 3 vs 3 op woensdagmiddag 11 mei bij N.O.A.D. 67 is afgelast door de Arsenal Soccer School. Hierbij het volledige persbericht wat de A.S.S. heeft uitgegeven:

Deze week ontvingen wij het bericht vanuit de moederorganisatie Arsenal FC dat “3v3 Road To Emirates” dit seizoen niet in het Emirates Stadium, maar op de Youth Academy zal plaatsvinden op zaterdag 28 mei 2011.

Helaas hebben we deze ervaring ook al gehad in 2009 en zij die bekend zijn met de accommodaties in Engeland, snappen welke negatieve impact dit heeft op allen die hoge verwachtingen hebben van jeugdcomplexen in de UK.

Het is dan ook niet in het belang van het product “3v3 Road To Emirates” om deelnemers te laten betalen voor een voorronde-activiteit en mogelijk deel te laten nemen aan een NK waarbij de winnaars op een erbarmelijk slecht complex zullen gaan spelen, weliswaar in Engeland.

Daarom hebben wij besloten alle 3v3 competities per direct te staken, dus ook de voorronde welke morgen, 11 mei, op de velden van NOAD’67 in Sint Philipsland zou plaatsvinden.

Ondanks dat wij weten meer dan 250 enthousiaste spelers hiermee teleurstellen, zullen we niets verder ondernemen. Echter, daar waar mogelijkheden zich voordoen om de aangemelde liefhebbers op een andere manier een activiteit aan te bieden, zullen we dit zeker doen.

Heeft u vragen kunt u altijd rechtstreeks met de organisatie contact opnemen.

Met sportieve groet,

Curtis Martels;
Algemeen Directeur Arsenal Soccer Schools Holland