Wisselende resultaten ploegen 3e klas A in nacomp.

Nederlaag De Meeuwen bij Zwaluwe

LAGE ZWALUWE – De Meeuwen kon het zaterdag niet bolwerken tegen Zwaluwe.
In de heenwedstrijd van de nacompetitie voor een plaats in de tweede klasse verloor de ploeg uit Zoutelande met 3-2. Na een 2-0-achterstand bracht Danny Huijbregtse met twee doelpunten De Meeuwen terug in de wedstrijd. Gerwin van Nispen kroonde zich echter alsnog tot matchwinnaar voor Zwaluwe. Volgende week zaterdag staat de return op het programma. De winnaar van deze tweestrijd speelt een dubbele finale tegen de winnaar van het treffen tussen VCK en Rillandia. Zaterdag nam VCK door een 5-0-overwinning een optie op die finaleplaats.

Yerseke in spektakelstuk naar 4-4

YERSEKE – Yerseke heeeft zijn reputatie van makkelijk scorende ploeg zaterdag waargemaakt.
Het eerste nacompetitieduel met The Gunners eindigde op eigen veld in een 4-4-gelijkspel. Volgende week zaterdag speelt de ploeg van trainer Jaimy van Bloppoel in Breda de terugwedstrijd.

Yerseke kende een vliegende start met een 2-0-voorsprong door doelpunten van Bart van Steveninck en Niels Poleij. De ploeg gaf die marge echter prijs en moest bij 2-3 zelfs in de achtervolging. Twee doelpunten van Rody Bakker gaven Yerseke weer lucht (4-3), maar de volle winst kwam er niet.

De winnaar van deze tweestrijd speelt een dubbele ontmoeting met de winnaar van het treffen tussen De Noormannen en Seolto (eerste duel eindigde zaterdag in 2-0) voor een plaats in de tweede klasse.

VCK opent met grote zege op Rillandia

KOUDEKERKE – VCK heeft een grote stap gezet naar de finale van de nacompetitie voor een plaats in de tweede klasse.

De ploeg uit Koudekerke won zaterdag met 5-0 van Rillandia, waardoor de return van volgende week een formaliteit lijkt. Erik Goudt was na rust met drie doelpunten de beul van Rillandia. Twee goals maakte hij met fraaie vrije trappen. Het eerste én laatste VCK-doelpunt werd gemaakt door Stefan Wielemaker.

De winnaar van deze tweestrijd speelt in de finale tegen de winnaar van het treffen tussen Zwaluwe en De Meeuwen, dat zaterdag in een 3-2-zege voor Zwaluwe eindigde. De finale wordt ook gespeeld in een thuis- en uitwedstrijd. De winnaar speelt volgend seizoen in de tweede klasse.