Duiveland neem afscheid van Thomas de Ridder

Bij s.v. Duiveland hebben ze gisteren afscheid genomen van Thomas de Ridder. Hij was de afgelopen jaren assistien-trainer bij s.v. Duiveland, maar wordt met ingang van het nieuwe seizoen trainer/coach van S.K.N.W.K. 1. Hieronder een verslagje van het afscheid van Thomas van de website van s.v. Duiveland.

Vanavond heeft Duiveland 1 afscheid genomen van assistent trainer Thomas de Ridder. Dit ging vooraf met een hartstikke leuke film waarin diverse spelers de rol vervulden van Thomas. Een masker met daarop het gezicht van Thomas en een brilletje op, daarbij een pruik op de kop, kwam het toch wel dicht bij de persoon Thomas. In deze film speelden de spelers afwisselend de rol van Thomas en was Henk Schouten die constant in gesprek met Thomas was terwijl enkele spelers een training naspeelde. Het was een leuk filmpje waarin een klein beetje de spot werd gehouden met Thomas, maar wel op een leuke manier. Want de spelers hebben samen met Thomas leuke jaren doorgebracht.

Na afloop van het filmpje nam voorzitter Hans van der Have het woord en bedankte Thomas voor de inzet die hij als assistent trainer de laatste 3 jaar heeft vervuld. Tevens wenste de voorzitter hem veel succes toe als trainer bij SKNWK, maar ook dat Thomas altijd welkom is op het Oostersportpark. Daarnaast kreeg Thomas vanuit het bestuur een prachtige glazen voetbalschoen gevuld met wijn als kado.

Toen was het woord aan Ronald Zwager, deze bedankte Thomas namens het hele team. Dit was een emotioneel afscheid, Thomas kon de tranen niet bedwingen en dat is ook niet vreemd, we hebben tenslotte toch hardstikke leuke jaren gehad waarbij ook de trainingskampen een leuk uitje was. Een afscheid is natuurlijk nooit leuk, toch zijn we het er met z’n allen over eens, het is tijd dat Thomas op eigen benen komt te staan. Ook had Ronald namens het team 2 kadootjes, namelijk een beeldje met daarop 4 mannetjes die symbool staan voor de reservebank waarbij de trainer met zijn handen wijst hoe de mannen moeten lopen. Tevens kreeg Thomas een glazen oorkonde met daarop het bedankje van de ploeg en het aantal jaren wat Thomas heeft gedraaid als assistent trainer bij Duiveland, namelijk tussen 2008 en 2011.

Thomas, bedankt namens geheel Duiveland, zijn Sponsors en de supporters!!!