Voor 21 juni aanmelden voor vrijwilligersavond

Als het goed is, hebben alle vrijwilligers vandaag per e-mail onderstaande uitnodiging voor de vrijwilligersavond gekregen. Is dit niet het geval, dan krijgt u deze nog of mag u onderstaand als uitnodiging beschouwen!!

Beste vrijwilliger,

Het voetbalseizoen 2010/2011 is, mede dankzij ontzettend veel en nuttig werk van vele vrijwilligers, weer succesvol afgerond. Als blijk van dank en waardering naar onze vrijwilligers toe willen wij evenals vorig seizoen een ‘vrijwilligersavond’ organiseren voor iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan het verloop van het afgelopen seizoen van SKNWK. Gaarne nodigen wij u en uw eventuele partner uit om op deze avond samen, onder het genot van een hapje en een drankje, met ons terug te kijken op het seizoen 2010/2011.

Het is een goede gewoonte geworden om jaarlijks aan het einde of na afloop van het voetbalseizoen een gezellige avond voor de vrijwilligers van SKNWK te organiseren, als dank voor de grote inzet van onze vrijwilligers. Tijdens de vrijwilligersavond heeft u de mogelijkheid het afgelopen seizoen terug te blikken (en te genieten) naar het door u verzette werk. De vrijwilligersavond wordt gehouden op zaterdag 25 juni 2011 om 19.30 uur na afloop van de Nieuwerkerkse wielerronde en vindt plaats in en/of bij de kantine op ons sportpark “het Springer”.

Wij doen het verzoek aan u vóór dinsdag 21 juni 2011 per e-mailbericht aan ons secretariaat, e-mailadres: secretariaat@sknwk.nl kenbaar te maken of u de vrijwilligersavond zal bijwonen, zodat wij een indicatie hebben op hoeveel personen wij kunnen rekenen. Wanneer wij geen bericht van u ontvangen, wordt niet op u gerekend! Wij hopen u tezamen met vele andere vrijwilligers van ganser harte op onze vrijwilligersavond te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van SKNWK,

Fernando Bom
Secretaris van SKNWK