Einde seizoen

Het sportseizoen 2010/2011 zit er op voor het team van ROSD. Het was een seizoen met veel hoogtepunten.

De voetballers van DFS werden Kampioen in een thuiswedstrijd dus waren we erbij !! Promotie in extremis van Zierikzee waar bijna niemand meer rekening mee hield. Dan de handballers van Delta Sport. Nadat ze op een besneeuwde zaterdagavond verloren van concurrent Olympia uit Oss, pakten zij op 20 maart de titel in een vol Onderdak. Voor het eerst in 20 jaar en ook daar waren we live de hele middag aanwezig. De volleyballers/sters van Forza leverden ook goede prestaties maar konden geen kampioenschap of promotie vieren.

Natuurlijk waren er ook teleurstellingen, degradatie van Bruse Boys en SKNWK en van de korfballers van All Ready. Ook dit seizoen was ROSD sport er weer op zaterdag en zondag met leuke reportages, spannende wedstrijden en kundige voor- en nabeschouwingen.

Onze dank gaat dan ook uit naar alle mensen van de verschillende sportploegen die ons op de hoogte hielden van tussenstanden, uitslagen en bijzonderheden van wedstrijden. Door hen bleven luisteraars actueel op de hoogte.

Tijd nu voor het (kleine) team van Radio Schouwen Duiveland Sport om wat rust te nemen.

In het nieuwe seizoen gaan we er weer vol tegenaan. Houdt de site in de gaten want we gaan u meer informeren via deze site.

ZIN OM MEE TE DOEN???????????
Kom gerust eens langs in de studio of mail.

Een fijne zomer toegewenst!!!