Aantal nieuwe gezichten binnen 1e selektie SKNWK

Als morgen de eerste selektie start met de voorbereiding zullen er een aantal nieuwe gezichten zijn. Zo is ten eerste de trainer nieuw. Thomas de Ridder neemt het stokje over van Gerard Olijhoek, die de eerste selektie vorig seizoen onder zijn hoede had. Thomas komt over van Duiveland waar hij de afgelopen 3 seizoenen assistent-trainer was van Henk Schouten bij de 1e selektie van Duiveland.


Robbert Uijl

Binnen de spelersgroep zijn er ook wat nieuwe gezichten. Alex Andeweg is overgekomen van Duiveland. Robert Uijl speelde vorig seizoen nog bij D.Z.C. ’09 en probeert dus nu een plaatsje te bemachtigen bij S.K.N.W.K 1.

Matthijs Verstrate (jeugd Bruse Boys) en Christian van Vossen (S.N.S.) keren terug bij S.K.N.W.K. Zij speelden in het verleden al bij de Nieuwerkerkers en maken dus na een uitstapje hun rentree op ‘Het Springer’.


Matthijs Verstrate

Daarnaast is het afwachten of Emiel Kuijten en Carlo v/d Maas al weer aansluiten bij de selektie. Zij zijn beiden herstellende van een zware knieblessure en het is dus de vraag of zij al weer mee (kunnen) trainen met de eerste selektie.


Christian van Vossen

Morgen om 19:15 uur staat de eerste training gepland.

Voorlopige eerste selektie:

1. Alex Andeweg
2. Jeroen Backx
3. Martijn Backx
4. Mike Bakker
5. Oleg Bondarenko
6. Kristian Bouwman
7. Kevin Duinhouwer
8. Martin Kiesenberg
9. Emiel Kuijten
10. Carlo v/d Maas
11. Erwin Maliepaard
12. Robert Padmos
13. Steven Padmos
14. Léon Pollemans
15. Martijn Rentier
16. Kevin Schiettekatte
17. Rob v/d Sleen
18. Peter Spitholt
19. Robert Uijl
20. Sander Uijl
21. Wilco de Valk
22. Timo Verkaart
23. Stefan Vermeer
24. René Verschoor
25. Matthijs Verstrate
26. Christian van Vossen