Vanavond N.O.A.D. ’57 1 – Feyenoord A1

Feyenoord A1 komt voor de vierde keer in successie naar Sint Philipsland. Het team van trainer Damien Hertog zal op dinsdag 06 september as om 19.00 uur aantreden tegen de selectie van NOAD’67 o.l.v. trainer Johan Sulkers, op het sportpark aan de Zijpestraat.

Wie herinnert zich de voorgaande drie wedstrijden nog: Opkomende acties van centrale verdediger Stefan de Vrij of de media aandacht voor Luc Castaignos, de acties van Bart Schenkeveld en een Ricky van Haaren. Maar ook de snelle linkerspits Jerson Cabral bracht menig toeschouwer in vervoering. Degelijk en snel was het handelsmerk van Bruno Martens Indi. Wijnaldum en Fer die schitterden op de velden van NOAD’67. Of een Kay Rammsteijn die als een rots in de branding zijn verdediging leidde. Allemaal spelers die afgelopen jaren toegevoegd zijn aan de Feyenoord 1 hoofdmacht van Ronald Koeman en Jean Paul van Gastel.

Afgelopen edities was het nog trainer Jean Paul van Gastel die A-jeugd leidde, nu is het oud Excelsior, de Graafschap en RBC-speler Damien Hertog die de succesvolle lijn vande A-jeugd mag voortzetten. De selectie waarmee Feyenoord A1 op 6 september a.s. naar Sint Philipsland reist, kent weer vele jeugdige talenten die vanuit de juiste opleiding de komende seizoenen de overstap naar de hoofdmacht zullen maken. Let maar eens op aanvoerder Mats van Huijgevoort of de levensgevaarlijke spits Anass Achahbar, maar ook Elvis Manu kan het publiek in vervoering brengen.

Juist hier op de Zeeuwse bodem kunnen de vele Feyenoord supporters de aanstormende talenten bewonderen op 6 september a.s. Naast goed voetbal zullen de toeschouwers kunnen genieten van een muzikale omlijsting.

De entree bedraagt € 3,- en hiervoor ontvangt men nog een drietal loten, waarmee men meedingt naar o.a. een door het eerste elftal van Feyenoord
gesigneerd wedstrijdshirt seizoen 2011/2012.

Poster NOAD-Feyenoord 2011.pdf