Nieuwe voorzitter ‘Bru’ heeft blauw/zwart verleden

Bruse Boys heeft een nieuwe voorzitter, te weten Peter Goedegebure. Op de website van Bruse Boys stelt hij zichzelf voor. Het blijkt dat hij ook een blauw/zwart verleden heeft.

Even voorstellen… nieuwe voorzitter

Zoals jullie allemaal weten is in de ledenvegadering van afgelopen woensdag een neiuwe voorzitter gekozen. In dit artikel stelt hij zichzelf even (officieel) voor. Peter is natuurlijk al een aantal jaren bekend bij Bruse Boys aangezien hij 3 jaar de keeperstrainer van Bruse Boys 1 is geweest. Daarnaast is hij actief voor de regiocommissie van Schouwen Duiveland. Afijn, lees zelf maar.

Mijn naam is Peter Goedegebuure, geboren en getogen in Zierikzee en met uitzondering van een uitstapje van 7 jaar naar Nieuwerkerk (11 t/m 18e jaar), daar nog steeds woonachtig. Ik ben 56 jaar oud / jong, gehuwd met Lia, en Ik ben sinds 1977 werkzaam bij Cebeco / CZAV en zit daar op de financiële administratie.

Ik heb zelf een groot aantal jaren gevoetbald bij o.a. SKNWK / Zierikzee (jeugd) en bij de senioren bij de v.v. Zierikzee en DFS. Ik ben in het bezit van het trainersdiploma Oefenmeester 2 en ben onder meer bij diverse jeugdteams van de V.V. Zierikzee en de seniorenteams van Ouwerkerk (2 periodes), Mevo en DFS werkzaam geweest.

Verder ben ik nog een tijdje actief geweest bij de training en de begeleiding van diverse Zeeuwse jeugdselecties (o.a. onder 12) en heb voor een periode van 1½ seizoen wat scoutingswerk voor RBC gedaan. Dit was overigens in een fase dat ik ook jeugdregioscout was op Schouwen – Duiveland voor de KNVB afdeling Zeeland.

Na een periode van jeugdcoördinator bij de v.v. Zierikzee ben ik langzamerhand in een bestuursfunctie terechtgekomen, eerst als bestuurslid technische zaken en later als penningmeester bij de v.v. Zierikzee. Momenteel ben ik nog actief als voorzitter van de regiocommissie Schouwen – Duiveland, scout voor de Schouwse selecties en t/m het eind van het vorige seizoen scout op Schouwen – Duiveland voor het Zeeuws elftal.

Na 3 jaar keeperstrainer te zijn geweest bij Bruse Boys, trek ik dus nu de schoenen aan voor het voorzitterschap van Bruse Boys.
In principe doe ik dat tot de nieuwe accommodatie klaar is. In die tussenliggende periode is er echter voor mij als voorzitter, evenals voor de overige bestuursleden van Bruse Boys, genoeg werk te verzetten.

Mijn wens is om, als we in 2013 de nieuwe accommodatie in gebruik gaan nemen, een zowel sportief als financieel als organisatorisch een gezonde vereniging te zijn. Een wens die overigens niet alleen door het bestuur gerealiseerd kan worden. Hierbij is steun van de vele vrijwilligers die binnen Bruse Boys actief zijn, en natuurlijk van alle leden, onmisbaar.

Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat we in 2013 in een mooie, nieuwe toekomst kunnen stappen!