Maar liefst 7 koplopers topscorerslijst senioren

Na de 3e competitieronde (S.K.N.W.K. 4 kwam nog maar 2x in aktie) kent de topscorerslijst van S.K.N.W.K. mar liefst 7 koplopers!! Maar liefst 7 spelers maakten deze competitie 3 treffers.

Robert Padmos scoorde gisteren 2x in het gewonnen duel van S.K.N.W.K. 1 tegen Vrederust 1 (5-1). Hij komt hiermee op 3 doelpunten en dus op gelijke hoogte met zijn ploeggenoten Wilco de Valk en Robbert Uijl (die gisteren overigens niet scoorden).

Bij S.K.N.W.K. 2 was Erwin Nelissen één van de twee doelpuntenmakers. S.K.N.W.K. verspeelde ruim in blessuretijd (de scheidsrechter liet ruim 15 minuten doorspelen) twee kostbare punten (eindstand 2-2 tegen Bevelanders 2). Nelissen scoorde vanaf de strafschopstip en komt zodoende ook op 3 doelpunten deze competitie. Ploeggenoot Remco v/d Berge scoorde gisteren niet. Hij blijft dus op 3 doelpunten staan.

Zowel S.K.N.W.K. 3 als 4 speelden gisteren met 3-3 gelijk. Het derde deed dit tegen ‘Bru 4’ en het 4e tegen ‘Colijn 3’.

Voor het 3e scoorde Richard v/d Sande al weer zijn 3e treffer dit seizoen. Bij het 4e was de clubtopscorer van afgelopen seizoen trefzeker. Wim Voorbeijtel maakte alle drie de treffers en komt hiermee dus met stip binnen op ‘1’ op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.