Wilco de Valk nu alleen leider topscorerslijst

Met 2 treffers was Wilco de Valk gisteren de grote man in het duel van S.K.N.W.K. 1 tegen Z.S.C. ’62 1. Mede door zijn treffers (en het doelpunt van Martijn Backx (zijn 2e van het seizoen) wist S.K.N.W.K. de overwinning in de wacht te slepen. Het werd uiteindelijk 3-2 en hierdoor zijn de blauw/zwarten nog steeds ongeslagen. Wilco komt al weer op 6 competitietreffers dit seizoen en voert hiermee de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. aan.


Wilco de Valk juicht hier nadat hij zojuist de 3-0 tegen de touwen heeft gekopt tegen Z.S.C. ’62 1. Naast hem de andere doelpuntenmaker van gisterenmiddag, Martijn Backx

Ploeggenoot Robert Padmos scoorde gisteren niet. Hij blijft wel 2e op de ranglijst met 4 doelpunten. Hij moet inmiddels wel de topscorer van vorig seizoen, Wim Voorbeijtel, naast zich dulden. Hij maakte gisteren één van de twee treffers namens S.K.N.W.K. 4 in de met 3-2 verloren wedstrijd tegen De Noormannen 4. Het andere doelpunt bij het 4e werd gescoord door Maurice Pollemans. Zijn 2e van het seizoen.

Bij S.K.N.W.K. 2 (2-1 winst tegen FC Dauwendaele 4) waren twee spelers die hun eerste doelpunt van het seizoen maakten. Martijn Neele en Kristian Bouwman staan inmiddels dus ook op de topscorerslijst.

Ook bij S.K.N.W.K. 3 twee doelpunten. Zij behaalden hiermee een puntje bij N.O.A.D. ’67 4 (2-2). Kevin Schiettekatte (2e doelpunt dit seizoen) en Laurens-Jan Verton (1e doelpunt deze competitie) waren hier de doelpuntenmakers.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.