Drie leiders topscorerslijst senioren S.K.N.W.K.

Door de klinkende overwinning van S.K.N.W.K. 1 gisteren in Sint Maartensdijk tegen Smerdiek 1 (2-6) zijn twee spelers van het eerste te vinden aan de kop van de ranglijst bij de senioren van S.K.N.W.K. Robbert Padmos was gisteren met 3 doelpunten de grote man. Hij komt hiermee al weer op 7 competitietreffers in slechts 6 wedstrijden. Hij deelt de koppositie met ploeggenoot Wilco de Valk. Hij maakte gisteren één van de zes treffers en komt hiermee ook al weer op 7 doelpunten.

De andere doelpunten namens S.K.N.W.K. 1 werden gescoord door Robbert Uijl (4e doelpunt dit seizoen) en Oleg Bondarenko (1e doelpunt).

Ook Wim Voorbeijtel namens S.K.N.W.K. 4 staat gedeeld aan de leiding van de topscorerslijst. Hij maakte gisteren 3 van de 5 doelpunten voor S.K.N.W.K. 4 (5-3 overwinning op Serooskerke 6). Hiermee komt hij ook al weer op een seizoenstotaal van 7.

Richard v/d Sande en Emiel Pollemans maakte de overige 2 doelpunten voor het vierde. Voor V/d Sande al weer zijn 4e doelpunt. Emiel maakte pas zijn eerste treffer (overigens speelt hij normaliter in S.K.N.W.K. 2).

Bij S.K.N.W.K. 2 (gisteren vrij) en S.K.N.W.K. 3 (0-1 nederlaag tegen S.P.S. 3) waren er gisteren dus geen doelpuntenmakers te bewonderen.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.