Robert Padmos dendert vrolijk door

Met een 2-0 overwinning op Halsteren 1 heeft S.K.N.W.K. 1 gisteren de eerste periode-titel in de wacht weten te slepen. Opnieuw Robert Padmos was dé gevierde man. Was hij vorige week met 3 treffers nadrukkelijk aanwezig bij de 2-6 winst op Smerdiek, gisteren zorgde hij voor beide treffers. Inmiddels heeft hij al 9 competitietreffers gemaakt in 7 wedstrijden. Hij voert hiermee alleen de topscorerslijst bij de senioren aan.

Op een gedeelde 2e plaats vinden we Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 1) en Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4). Zij scoorden gisteren niet en blijven op 7 treffers staan.

S.K.N.W.K. 2 liet na een 2-1 ruststand toch nog de kaas van het brood eten. Uiteindelijk was Heinkenszand 3 met 2-3 te sterk. Remco v/d Berge en Erwin Nelissen scoorden beiden 1x voor S.K.N.W.K. 2. Voor allebei het vierde doelpunt deze competitie.

Voor S.K.N.W.K. 3 en 4 waren er slechts ere treffers. Het derde ging met maar liefst 9-1 de bietenbrug op bij koploper V.V.C. ’68 5. De ene treffer kwam op naam van Colin Duinhouwer.

S.K.N.W.K. 4 verloor kansloos van hekkensluiter V.C.K. 5. Het werd uiteindelijk 5-1. De eretreffer was hier voor Robby Koster.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.