S.K.N.W.K. 1 verslaat Bevelanders 1 in oefenduel

Gisterenavond speelde S.K.N.W.K. 1 een oefenwedstrijd in Kamperland tegen 3e klasser Bevelanders 1. Het werd zoals men dat noemt een ‘nuttig oefenpotje’ met uiteindelijk een 1-2 einduitslag voor S.K.N.W.K.

Een op vele plaatsen gewijzigd S.K.N.W.K. 1 (een aantal spelers van S.K.N.W.K. 2 stonden nu in de basis) begon goed aan deze oefenpot. Al snel kwamen de blauw/zwarten dan ook op voorsprong. Een corner van Steven Padmos werd door een ‘Bevelander’ in zijn eigen doel gekopt, 0-1.

Hierna golfde het spel op en neer, maar was S.K.N.W.K. toch wel het meest gevaarlijk. Uiteindelijk werd er niet meer gescoord en gingen de ploegen rusten met 0-1.

In de 2e helft weer een aantal wissels. Dit was voor S.K.N.W.K. zeker geen verbetering. Ze kwamen niet meer onder de druk uit van de thuisploeg. Zodoende kwam de stand ook weer in evenwicht, 1-1.

Nadat er nog een aantal wissels waren doorgevoerd was S.K.N.W.K. opnieuw de bovenliggende partij. Uit een afgeslagen corner was het Robbert Uijl die met een prachtig afstandschot de stand weer op 1-2 in het voordeel van de Nieuwerkerkers bracht. Hierbij zou het uiteindelijk ook blijven.

Dit weekend ‘vrij-af’ voor S.K.N.W.K. 1. Dinsdag en donderdag wordt er weer getraind en dan zaterdag op voor wedstrijd nummer 8. In Brouwershaven wordt dan de 3e derby van het seizoen afgewerkt door S.K.N.W.K.