Wedstrijdverslag S.K.N.W.K. 4 – Oostkapelle 4

Hieronder een wedstrijdverslag van de competitiewedstrijd van afgelopen weekend tussen S.K.N.W.K. 4 en Oostkapelle 4 van de website van Oostkapelle:

Na de straftraining van woensdagavond was eenieder van en rondom het vierde benieuwd naar het uiteindelijke resultaat op de in het leven zo belangrijke voetbalzaterdag. Met een kleine selectie – de sterksten bleven uiteraard weer over – naar Nieuwerkerk, naar Schouwen dus. Vooraf werd gesproken om via De Raayberg terug te gaan, maar helaas gooide bij een enkeling de oppas roet in het eten.

Reiner Wondergem, de 3e grote leider in rij, maakte alle plannen van VVO4 wereldkundig en een zucht van verlichting ging er door de kleedkamer. In de rug gesteund door Pjotr2, had Oostkapelle duidelijk het betere van het spel, meer balbezit en het was steeds op de helft van de tegenstander te vinden. Een kansje links, een kansje rechts, maar ook een kansje in het midden …… voor SKNWK (1-0 achter).

Het vierde vlaggenschip van Oostkapelle bleef uit hetzelfde vaatje tappen. Dat is normaal gesproken in de kantine geen enkel probleem, maar op het veld dachten onze tegenstanders daar anders over. Bijna elke kans van de Nieuwerkerkse Boys werd in de eerste helft omgedoopt in een doelpunt (SKNWK = Scoren Kan NieuWerKerk).
Na rust hadden we duidelijk te maken met Ctrl C, Ctrl V.

Een periode na de thee zetten we SKNWK goed onder druk en gingen we op zoek naar de aansluiting en wellicht meer. Maar ja, iets van een counter, het weer wel scoren en ietwat te veel ruimte bracht een 5-2 eindstand op het niet aanwezige scorebord.

De doelpunten van VVO4, die hierbij ook genomineerd zijn voor het Doelpunt van het Jaar in welke categorie dan ook, werden gemaakt door Joost Overmeen en Reinier Wondergem.
SKNWK4 gefeliciteerd met de overwinning en bedankt voor de sportieve wedstrijd (goed gedaan scheids).

Bart, Joris en Pjotr2 bedankt voor jullie hulp!