Wedstrijdverslag S.K.N.W.K. 4 – Nieuwland 3

Hieronder een wedstrijdverslag van de competitiewedstrijd van afgelopen weekend tussen S.K.N.W.K. 4 en Nieuwland 3 van de website van Nieuwland:

Derde draagt winst op aan Bram

Nieuwland 3 won zaterdag in Nieuwerkerk bij SKNWK en draagt de overwinning op aan elftalleider Bram van Eenennaam. Bram werd onlangs getroffen door een herseninfarct. Volgens de laatste berichten is zijn situatie stabiel. Het derde elftal, bestuur en overige leden wensen hem en zijn gezin veel sterkte en een voorspoedig herstel toe.

Nieuwland 3 moest door de vele afzeggingen op diverse posities improviseren, maar speelde een sterke eerste helft. Toch kwam het derde op achterstand door een “wonderschot” dat in het kruis belandde. Justin stelde na 18 minuten orde op zaken (1-1) en door een pingel van Danny werd het 1-2. Na een prachtige aanval (het leek wel op Barcelona) werd Danny vrijgespeeld, die zijn tegenstander het bos instuurde en de bal beheerst in de hoek schoot.

Na de rust liet Nieuwland zich onnodig overklassen door de thuisclub en was het al snel 3-3. Twintig minuten voor tijd werd het dan toch nog 3-4 door een vrije trap van Ab Crucq, die uiteindelijk in de uiterste rechterhoek rolde. Nieuwland beleefde nog een angstig kwartier, waarbij keeper Michel de gelijkmaker voorkwam en twee minuten voor tijd de spits van SKNWK een niet te missen kans overschoot.

De eerste uitoverwinning van Nieuwland 3, Bram van Eenennaam kan trots op ons zijn.